X

Βανδή: «Γυναίκα ένιωσα για πρώτη φορά με τον Ντέμη»

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση για το σύζυγό της, τα δύσκολα χρόνια στη Γερμανία και το θάνατο του πατέρας της έδωσε η Δέσποινα Βανδή σε κυπριακό κανάλι.

Ant1news

Στον αέρα του «Πρωινό» της Παρασκευής 5 Ιουνίου συζητήθηκε η συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ-α-τετ». Η αγαπημένη τραγουδίστρια και coach του “The Voice” άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για πολλά προσωπικά ζητήματα. Αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στη δύσκολη ζωή στη Γερμανία, για τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά και για την πολυσυζητημένη συνέντευξη που είχε δώσει πριν από πολλά χρόνια στο «Discovery Channel».

«Έχω αλλάξει ως άνθρωπος, στο πώς βλέπω τα πράγματα και πώς τα αντιμετωπίζω. Ήμουν το ντροπαλό παιδί του σχολείου. Πολλές φορές, αν ήταν δυνατό, έσκυβα κι έκρυβα το πρόσωπό μου στο θρανίο, για να μη με βλέπουν. Ήξερα, όμως, ότι υπήρχε κάτι για μένα εκεί έξω», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

Η ίδια συγκινείται όταν διηγείται τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της και το πώς προσπάθησε ν' αντιμετωπίσει το θάνατό του. «Μου έμεινε το παράπονο ότι δεν πρόλαβα να του πω για τον Ντέμη. Τον ρώτησα απλά τι ομάδα είμαστε και μου απάντησε: «Είμαστε Πόντιοι, άρα λίγο ΑΕΚ, λίγο ΠΑΟΚ», είπε.

Για τον Ντέμη Νικολαϊδη είπε: «Με τον Ντέμη ένιωσα για πρώτη φορά γυναίκα» και πρόσθεσε: «Δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο σαν τον Ντέμη. Έχει ένα μυαλό το οποίο είναι σπάνιο. Είναι ένας άνθρωπος με ιδεώδη και οράματα. Αν είχαμε δέκα Ντέμηδες στην Ελλάδα, η χώρα θα ήταν πολύ καλύτερη».

Όσον αφορά τη συνέντευξη που είχε δώσει με τον Ντέμη Νικολαΐδη το 2003 στο «Discovery Channel» που τους παρουσίαζαν ζάπλουτους η αγαπημένη τραγουδίστρια φαίνεται πως ακόμη και σήμερα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ που υπέστη όταν είδε την εκπομπή στον αέρα και δήλωσε:

«Αντί για “Made in Europe” είδα μια εκπομπή που λεγόταν “Rich and Famous”. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Έπαθα σοκ».

Δείτε το βίντεο