X

Γεωργιάδης: Η φράση «στα τέσσερα εσείς» δεν είναι σεξιστική για την Κωνσταντοπούλου;

Ο κ. Γεωργιάδης θυμήθηκε την αντίδραση της προέδρου της Βουλής σε αναφορά του κ. Σαμαρά στη Βουλή και πως αντέδρασε τότε μιλώντας για σεξιστικά σχόλια.

Ant1news

Με δηκτικό ύφος σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, τη στάση που κράτησε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για τη φράση «στα τέσσερα εσείς» που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, την Παρασκευή στη Βουλή.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε τον τρόπο με τον οποίο είχε αντιδράσει η κα. Κωνσταντοπούλου όταν ο κ. Σαμαράς σε ομιλία του είχε πει, «είμαι της αντρικής σχολής».

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η κα. Κωνσταντοπούλου. Όταν ο κ. Σαμαράς είχε πει εκείνη την έκφραση, τον είχε διακόψει λέγοντας του με ύφος, ότι σεξιστικά σχόλια απαγορεύονται στη Βουλή όσο προεδρεύει εκείνη», για να διερωτηθεί ο κ. Γεωργιάδης γιατί δεν χαρακτηρίστηκε σεξιστικό το σχόλιο του κ. Καμμένου.

«Όταν ο κ. Καμμένος είπε “στα τέσσερα εσείς “ που καταλαβαίνετε όλοι τι σημαίνει, η κα. Κωνσταντοπούλου δεν πρόσεξε το σεξιστικό χαρακτηρισμό. Διέλαθε της προσοχής της σεβαστής και δικαίας προέδρου».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, συμπλήρωσε με δηκτικό ύφος, «Αυτή η ευγενής φυσιογνωμία, η τυπολάτρης, που τηρεί ίσες αποστάσεις και ξέρει πράγματι να μην υπερβαίνει το ρόλο της προτίμησε να πει μία εξυπνάδα προς εμένα», ενώ σχολιάζοντας τη φράση του κ. Καμμένου μίλησε για «εκφράσεις χαμαιτυπείου από αρχηγό κόμματος».