X

Φρίκη! Άντρας των ΜΑΤ στραγγάλισε την επτάχρονη κόρη του στη Θεσσαλονίκη

Στην απολογία του είπε ότι έπνιξε το παιδί του γιατί έκανε φασαρία! Στο παρελθόν είχε πάρει άδεια από την υπηρεσία λόγω αγχωτικών διαταραχών.

Ant1news

Ένα απίστευτο όσο και αποτρόπαιο έγκλημα συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Ευόσμου, καθώς σήμερα το μεσημέρι ένας 47χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στις δυνάμεις των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη, στραγγάλισε την επτάχρονη κόρη του.

Το έγκλημα έγινε στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Νεμέας, στον Εύοσμο και ο 47χρονος παιδοκτόνος αμέσως μετά το αποτρόπαιο έγκλημα του τηλεφώνησε ατάραχος στην αστυνομία ζητώντας να παραδοθεί.

Οι συνάδελφοι του που έσπευσαν στην οικία του παιδοκτόνου, πάγωσαν με το θέαμα που αντίκρισαν και ένας εξ αυτών με τη συνδρομή μιας γειτόνισσας γιατρού προσπάθησαν με μαλάξεις να επαναφέρουν το παιδί στη ζωή αλλά μάταια.

Οι γείτονες στις περιγραφές τους κάνουν λόγο για ένα άντρα ψυχρό, σκληρό και βίαιο απέναντι στα παιδιά του, καθώς έχει ένα ακόμα κοριτσάκι. Οι μαρτυρίες λένε ότι έκλεινε τα παιδιά του μέσα στο σπίτι, δεν τα άφηνε να παίζουν με άλλα παιδάκια και ενίοτε ακούγονταν από το διαμέρισμα κλάματα και φωνές.

Στην απολογία του υποστήριξε ότι έκανε το έγκλημα γιατί από την  στιγμή που πήρε το παιδί από το σχολείο και πήγανε σπίτι, εκείνο έκανε φασαρία! Τραγική φιγούρα η μάνα που βρισκόταν στην εργασία της και ειδοποιήθηκε από την αστυνομία για το γεγονός.

Ο 47χρονος παιδοκτόνος είχε απασχολήσει στο παρελθόν και την υπηρεσία του με την προβληματική συμπεριφορά του και μάλιστα το 2004 είχε πάρει αναρρωτική άδεια λόγω αγχωτικών διαταραχών.