X

Ο Δήμος Αχαρνών βράβευσε τη Μαρί Κυριακού

Η Μαρί Κυριακού βραβεύτηκε για την προσφορά και στήριξη της στο Σωματείο Αρωγή. Τα πρώτα χρήματα για την ανέγερση του ξενώνα προέρχονταν από τον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1.

Ant1news

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης η κα. Μαρί Κυριακού βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Αχαρνών για τη συνολική της προσφορά και στήριξη στο Σωματείο Αρωγή. Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός, παρέδωσε στη κα. Κυριακού μια τιμητική πλακέτα για την συνολική προσφορά της στα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και διαβίωσης.

Η Μαρί Κυριακού είχε τοποθετήσει το θεμέλιο λίθο του ιδρύματος που κατασκευάζει το Σωματείο στην περιοχή, προκειμένου να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του ορφανά παιδιά με ειδικές ανάγκες. Τα πρώτα χρήματα για την ανέγερση του ξενώνα προέρχονταν από τον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1.

Το δικό τους «ευχαριστώ» για τη συμβολή της Μαρί Κυριακού και της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Με Αγάπη» στην ανέγερση του Βαμβακάρειου Ιδρύματος, του ξενώνα του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας «ΑΡΩΓΗ», είπαν και τα παιδιά που φροντίζει το σωματείο. Προσέφεραν μία ανθοδέσμη και μία δική τους χειροτεχνία με ένα συγκινητικό μήνυμα αγάπης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες η Μαρί Κυριακού είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει γυμναστικές και χορευτικές επιδείξεις από μαθήτριες της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών ξενάγησε την Μαρί Κυριακού στους χώρους της Ανθοκομικής έκθεσης του Δήμου, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην περιοχή, με τους εκθέτες να της προσφέρουν λουλούδια.