X

Ο γιος του Μάικλ Τζάκσον μεγάλωσε και άλλαξε το όνομά του

Σήμερα είναι 13 ετών και έχει επιλέξει το γυναικείο όνομα με το οποίο θέλει να τον φωνάζουν.

Ant1news

Ο μικρότερος γιος του Μάικλ Τζάκσον, Μπλάνκετ, το παιδί με το οποίο ο «βασιλιάς» της pop προκάλεσε παγκόσμια σοκ όταν το κρέμασε έξω από μπαλκόνι ξενοδοχείου, επιδεικνύοντάς το με αυτό τον τρόπο στους θαυμαστές που φώναζαν ρυθμικά το όνομά του κυκλοφορεί πλέον με άλλο… όνομα!

Σήμερα, έξι χρόνια από το θάνατο του τραγουδιστή, ο Μπλάνκετ μεγάλωσε, έχει αφήσει μακριά μαλλιά και ζήτησε να αλλάξει το όνομά του και να λέγεται Μπίγκι Τζάκσον.

Η Daily Mirror ανακάλυψε και δημοσιεύει φωτογραφία από το άλμπουμ του σχολείου του, στο οποίο άρχισε να πηγαίνει μόλις τον προηγούμενο χρόνο, καθώς μέχρι πρότινος παρακολουθούσε μαθήματα στο σπίτι. Το σχολείο του Sherman Oaks στην Καλιφόρνια είναι μάλιστα το ίδιο σχολείο στο οποίο πήγαν η Πάρις Χίλτον και η Κιμ Καρντάσιαν.

Σύμφωνα με δηλώσεις φίλων του που δημοσιεύει το Radar Online, ο Μάικλ Τζάκσον θα ήταν πολύ περήφανος σήμερα για τον γιο του, Μπίγκι. «Είναι γλυκός, αστείος, συμπονετικός με τους γύρω του και πάντα έτοιμος να βοηθήσει τα πιο μικρά παιδιά». Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι ο Μπίγκι είναι το πιο ήσυχο μέλος της οικογένειας συγκριτικά με την Πάρις και τον Πρινς.

Μετά το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον το 2009, ο Μπίγκι βρίσκεται υπό την κηδεμονία της γιαγιάς του, Κάθριν.