X

Γάμος πολλών… καρατίων στη Μύκονο (βίντεο)

Ο χλιδάτος γάμος αξίας 500.000 ευρώ που θα θυμάται για πολύ καιρό η Μύκονος.

Ant1news

Ο γάμος της χρονιάς έγινε στη Μύκονο με το γαμήλιο πάρτι να αφήνει εποχή, τόσο για το κόστος του, όσο και για την πολυτέλεια και τη χλιδή!

Στο νησί των ανέμων ένωσαν τις ζωές τους η Sarah και Gibbys, παιδιά δύο επιχειρηματικών οικογενειών της Αιγύπτου που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενέργειας. Τόσο το ζευγάρι, όσο και οι 300 καλεσμένοι, έφτασαν στην Ελλάδα με liar jet, ενώ το γαμήλιο πάρτι διοργανώθηκε σε κοσμικό στέκι στην παραλία της Ψαρούς.

Ο γάμος, αν και αιγυπτιακός, είχε και πινελιές από Ελλάδα, αφού εκτός από το χώρο, το στολισμό και το φωτισμό επιμελήθηκε Ελληνίδα διακοσμήτρια.

Ο χώρος είχε μοιραστεί σε δύο επίπεδα, ένα για φαγητό και ένα για χορό, στολισμένος με τεράστιες εντυπωσιακές ανθοστήλες και τριαντάφυλλα που… κρέμονταν στον αέρα!

Φυσικά, η σαμπάνια έρρεε άφθονη και οι μπουφέδες είχαν και του πουλιού το γάλα, ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι τις έξι το πρωί, με μπάντα και DJ από το εξωτερικό να παίζουν μουσική.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το κόστος της αριστοκρατικής τελετής και δεξίωσης «άγγιξε» τις 500.000 ευρώ, ενώ οι καλεσμένοι, για τους οποίους «κλείστηκαν» οι πιο πολυτελείς βίλες της Μυκόνου, έκαναν και ψώνια στα πιο ακριβά καταστήματα της Χώρας!