X

Προφυλακιστέος ο αστυνομικός που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του

Κατά την απολογία του φέρεται ότι ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα.

Ant1news

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του γ' τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 47χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του, στον Εύοσμο.

Ύστερα από την ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, ο κατηγορούμενος ως παιδοκτόνος επέστρεψε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, απ' όπου αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιες φυλακές θα κρατηθεί.

Κατά την 20λεπτή απολογία του, φέρεται ότι ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αίτημα για το οποίο θα αποφασίσει ο ανακριτής.

Το φρικτό έγκλημα έγινε στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Νεμέας, στον Εύοσμο και ο 47χρονος παιδοκτόνος αμέσως μετά το αποτρόπαιο έγκλημα του τηλεφώνησε ατάραχος στην αστυνομία ζητώντας να παραδοθεί.

Οι συνάδελφοι του που έσπευσαν στην οικία του παιδοκτόνου, πάγωσαν με το θέαμα που αντίκρισαν και ένας εξ αυτών με τη συνδρομή μιας γειτόνισσας γιατρού προσπάθησαν με μαλάξεις να επαναφέρουν το παιδί στη ζωή αλλά μάταια.

Οι γείτονες στις περιγραφές τους κάνουν λόγο για ένα άντρα ψυχρό, σκληρό και βίαιο απέναντι στα παιδιά του, καθώς έχει ένα ακόμα κοριτσάκι. Οι μαρτυρίες λένε ότι έκλεινε τα παιδιά του μέσα στο σπίτι, δεν τα άφηνε να παίζουν με άλλα παιδάκια και ενίοτε ακούγονταν από το διαμέρισμα κλάματα και φωνές