X

Bloomberg: Τελεσίγραφο 24 ωρών στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο δόθηκε προθεσμία 24 ωρών στην Ελλάδα για να καταλήξει στις προτάσεις και να δώσει τέλος στο αξιέδοξο.

Ant1news

Προειδοποίηση προς την Ελλάδα να σταματήσει να αντιδρά στις απαιτήσεις των πιστωτών και να υπογράψει μια συμφωνία που θα αποτρέψει μια χρεοκοπία, απηύθυναν οι δανειστές, οι οποίοι προετοιμάζονται για την επιδείνωση της κρίσης, αναφέρει σε δημοσίευμα του το πρακτορείο Bloomberg.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο, εκτός από τον Ντόναλντ Τουσκ που κάλεσε την ελληνική πλευρά να σταματήσει να τζογάρει και να φανεί ρεαλιστική, στη συνάντηση του EuroWorkingGroup δόθηκε προθεσμία 24 ωρών στην Ελλάδα για να καταλήξει στις προτάσεις και να δώσει τέλος στο αξιέδοξο.

Ένας από τους αξιωματούχους που επικαλείται το πρακτορείο, ανέφερε ότι οι φορείς χάραξης πολιτικής εξετάζουν τώρα, όλα τα σενάρια εάν η Ελλάδα αρνηθεί να συμβιβαστεί, συμπεριλαμβανομένης και της πιθανότητας η χώρα τελικώς να εγκαταλείψει την ευρωζώνη.

Ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών με τη σειρά του, μέσω twitter σχολίασε ότι «σε αντίθεση με τις επίμονες φήμες, εμείς ποτέ δεν τζογάρουμε (Contrary to stubborn rumors, we never gambled)»,

Μάλιστα, ο κ. Βαρουφάκης επισύναψε ένα άρθρο του στους New York Times (16 Φεβρουαρίου 2015) με τίτλο «Δεν υπάρχει χρόνος για παιχνίδια στην Ευρώπη».