X

Όσα έγιναν στον ημιτελικό του Voice

Ποιοι είναι οι παίκτες που περνούν στον τελικό. Οι ερμηνείες των διαγωνιζόμενων και οι εμφανίσεις τους με πασίγνωστους καλλιτέχνες.

Ant1news

Υπέροχες ερμηνείες, πολλή αγωνία, συγκινήσεις και συμμετοχές από πασίγνωστους και αγαπημένους καλλιτέχνες έκρυβε ο ημιτελικός του Voice.

Οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στην σκηνή, ερμηνεύοντας τραγούδια μόνοι τους αλλά και με τη συνοδεία καταξιωμένων καλλιτεχνών , όπως ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Δάντης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Γιάννης Βαρδής, ο Νίκος Ζιώγαλας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Τάμτα και η Μελίνα των Vegas.

Το live διήρκεσε πέντε ώρες και οι τέσσερις φιναλιστ ερμήνευσαν επί σκηνής τα ολοκαίνουργια τραγούδια με τα οποία διαγωνίζονται όλη την εβδομάδα.

Στον τελικό του Voice πέρασαν η Κατερίνα Καμπανέλλη, η Άννα Βιλανίδη, ο Κώστας Αγέρης και ο Νεκτάριος Μαλλάς.

Πρώτη άρχισε η ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη  με τον Άκη Παναγιωτίδη να ανεβαίνει στη σκηνή και να ερμηνεύει διασκευή του «Come together» και του «Lose Yourself». Στη συνέχεια εμφανίστηκε με την Τάμτα τραγουδώντας το "Purple Rain".

Η Κατερίνα Καμπανέλλη τραγούδησε το «Another Love» ενώ στη συνέχεια μαζί με τον Λάκη Παπαδόπουλο ερμήνευσαν "Τα ήσυχα βράδια".

Η ερμηνεία και το συγκεκριμένο τραγούδι προκάλεσαν την έντονη συγκίνηση της Δέποινας Βανδή η οποία όπως είπε της φέρνει στο μυαλό τον πατέρα της.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης επιλέγει να δώσει τους βαθμούς με μικρή διαφορά 52 - 48 υπέρ του Άκη. Μετά την ψηφοφορία του κοινού η Κατερίνα Καμπανέλλη περνά στον τελικό του Voice με 102 βαθμούς έναντι 98 του Άκη Παναγιωτίδη.

Τη σκυτάλη πήρε η ομάδα της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βιλανίδη να ανεβαίνει για να ερμηνεύσει το «All by myself» ενώ στη συνέχεια η Μαλίνα των Vegas τραγουδησε με την Αννα το «Please don't stop the music».

 

 

 Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας τραγούδησε το «Ανεστάκι» ενώ στη συνέχεια, παρέα με τον Νίκο Ζιώγαλα, τραγουδησαν την "Βασιλική".

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε 55 πόντους στην Άννα Βιλανίδη και 45 στον Σταύρο Χαλιαμπάλια. Το κοινό ψήφισε τον Σταύρο, αλλά η διαφορά των πόντων που έδωσε η Δέσποινα Βανδή έστειλε την Άννα Βιλανίδη στον τελικό με 101 βαθμούς.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε η ομάδα του Αντώνη Ρέμου με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο να τραγουδάει το «Μια βραδιά στο λούκι» και στη συνέχεια παρέα με τον Χρήστο Δάντη τον «Μπάμπη τον Φλου».

 

Ο Κώστας Αγέρης ερμήνευσε το «Ανάθεμα σε» ενώ μετά μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη το «Όλα σ΄αγαπάνε».

 

Ο Αντώνης Ρέμος εδωσε 60 πόντους στον Κώστα Αγέρη και 40 στον Κωνσταντίνο Αγγελοπουλο. Στον τελικό πέρασε ο Κώστας Αγέρης με 120 βαθμούς έναντι των 80 που συγκέντρωσε ο Κωνσταντίνος Αγγελοπουλος, μετά από την ψηφοφορία του κοινού. 

Τη σκυτάλη πήρε η ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου. Στην σκηνή ανέβηκε ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης για να τραγουδήσει το «Αυτή η νύχτα μένει» και στη συνέχεια το «Ήσουνα ξυπόλητη» παρέα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ο Νεκτάριος Μαλλάς τραγούδησε το «Μικρή Πατρίδα» ενώ μαζί με τον Γιάννη Βαρδή το "Πού να εξηγώ". 

Η Μελίνα Ασλανίδου έδωσε σημαντινό προβάδισμα στον Νεκτάριο Μαλλά με 60 βαθμούς, έναντι 40 στον Ανδρέα Ελεσνίτσαλη. Μετά την ψηφοφορία του κοινού στον τελικό του Voice πέρασε ο Νεκτάριος Μαλλάς με 101 βαθμούς έναντι 99 που συγκέντρωσε ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης.