X

Γιατρός με εργαστήριο καλλιέργειας χασίς στο Ηράκλειο !

Γνωστός γιατρός στο Ηράκλειο Κρήτης, συνελήφθη γιατί είχε στήσει ολόκληρο εργαστήριο για την καλλιέργεια κάνναβης. Είχε στην κατοχή του και παράνομο οπλισμό.

Ant1news

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, στο Ηράκλειο Κρήτης, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στην κατοχή τους, συνέλαβαν ένα 48χρονο ο οποίος είχε στήσει ένα πλήρες εργαστήριο για την καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ο χασισοκαλλιεργητής είναι γιατρός στο επάγγελμα. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με λαμπτήρες, ανεμιστήρες, υγραντήρες και λιπάσματα ο 48χρονος καλλιεργούσε 19 δενδρύλλια ύψους έως 1,50 μέτρο.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν ακόμη πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 317 γραμμαρίων, τρία τσιγαριλίκια, μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά και μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ένα σπρέι πιπεριού, μια σιδερογροθιά και μια ξιφολόγχη.

Ο 48χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.