X

Στα... πατώματα έπεσε ο Βαρουφάκης για τον Τσίπρα

Οκλαδόν(!) παρακολούθησε ο υπουργός Οικονομικών την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ant1news


Νέα… «σελίδα» στην κοινοβουλευτική ιστορία της Ελλάδας έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Για πρώτη φορά βουλευτής –πόσο μάλλον υπουργός- κάθισε στο πάτωμα της Βουλής.   

Ο υπουργός Οικονομικών επέλεξε να κάτσει στην κόκκινη μοκέτα της αίθουσας όπου συνεδρίαζε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για να παρακολουθήσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. 

Στην κόκκινη μοκέτα, είχε αποθέσει, επίσης, το κινητό του κι έναν μπλε φάκελο με σημειώσεις, ενώ στο πλαϊνό έδρανο, όπου κάθονταν οι βουλευτές Τσουκαλάς και Αθανασίου, είχε αφήσει ένα αλουμινένιο κουτί αναψυκτικού light.





Το… light θέαμα ενός υπουργού να παρακολουθεί οκλαδόν την ομιλία του πρωθυπουργού, έκανε το γύρο του κόσμου με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP να «τουιτάρει» την επίμαχη φωτογραφία του Γιάνη Βαρουφάκη.

 

Στο… ψιλό πήρε τον υπουργό Οικονομικών και ο Guardian: «Σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιόταν πού ήταν ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, κατά τη διάρκεια της φλογερής ομιλίας του στο κοινοβούλιο από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εδώ είναι, ακούει, συνδυάζοντας το casual με την ένταση», σχολίασε η βρετανική εφημερίδα.