X

Έγινε «κούκλα» η Κέιτλιν (πρώην Μπρους) Τζένερ

Σε κούκλα διατίθεται πλέον η Κέιτλιν Τζένερ, η οποία μετά την αποκάλυψη της νέας της ταυτότητας στο Vanity Fair έχει αποκτήσει 2,5 εκατομμύρια followers στο Twitter.

Ant1news

Η Κέιτλιν Τζένερ έχει αποκτήσει 2,5 εκατομμύρια followers στο Twitter από τη στιγμή που αποκάλυψε την νέα της ταυτότητα στο εξώφυλλο του Vanity Fair.

Και τώρα, οι φανς της, σύμφωνα με το αμερικάνικο "ΟΚ", μπορούν να αγοράσουν τη δική τους κούκλα Κέιτλιν Τζένερ ντυμένη με μεταξένιο ολόσωμο μαγιό και ογκώδη καστανά μαλλιά. Μια φωτογραφία του απίστευτου παιχνιδιού ήδη άρχισε να κυκλοφορεί στο Twitter.

Πάνω στο κουτί αναγράφεται ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της Κέιτλιν: «Δεν το κάνω για να γίνω ενδιαφέρουσα, αυτό το κάνω για να ζήσω».

Η κούκλα φοράει ακόμα και το ίδιο κόκκινο κραγιόν που είχε βάλει η Κέιτλιν κατά τη φωτογράφιση. Αν και η Κέιτλιν είχε δηλώσει με το άνοιγμα του λογαριασμού της στο Twitter ανακουφισμένη από την «αποκάλυψη» της γράφοντας: «Είμαι τόσο χαρούμενος μετά από ένα τόσο μεγάλο αγώνα που έκανα για ζήσω με τον αληθινό μου εαυτό. Καλώς ήλθατε στον κόσμο της Κέιτλιν. Ανυπομονώ για να γνωρίσετε την / τον...»

Τώρα αναπολεί τις καλές στιγμές που πέρασε με την πρώην γυναίκα του, ως Μπρους Τζένερ γράφοντας: «Διαβάζοντας το άρθρο του VF μου θύμισε την αγάπη και τις καλές στιγμές που είχα με την Κρις για τόσα πολλά χρόνια. Δεν θα άλλαζα με τίποτα αυτά τα χρόνια».