X

Ο μυθικός γάμος των 5 εκ. ευρώ στην Βουλιαγμένη (φωτό)

Ένας γάμος που θύμιζε Χόλιγουντ, που κόστισε πολλά εκατομμύρια ευρώ, έγινε στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Ant1news

Ένας γάμος υπερπαραγωγή που κόστισε 5.000.000 ευρώ έγινε στη Βουλιαγμένη. Πρωταγωνιστές μια Λιβανέζα καλλονή, κόρη εφοπλιστή και ένα όμορφος Έλληνας.

Ο λόγος για την Ταμάρα Ζέιν, της γνωστής οικογένειας του Λιβάνου, Ζέιν και τον Λεωνίδα Φωτεινόπουλο που γιόρταζαν το γάμο τους μαζί με φίλους και συγγενείς επί τρεις ημέρες στην Ελλάδα.

Το κόστος του γάμου άγγιξε τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, αφού μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο διάσημος τραγουδιστής Τζέισον Ντερούλο, αλλά και ο dj Μικέλε.

Εδώ και μια εβδομάδα, συνεργεία είχαν μετατρέψει το χώρο του Αστέρα Βουλιαγμένης σε πραγματικό εργοτάξιο για να γίνουν τα σκηνικά με τους κίονες και τις τεράστιες άσπρες μπάλες, να μπουν στη θέση τους τα χιλιάδες φωτορυθμικά αλλά και για να φτιαχτεί η ειδική πίστα που θα ανέβαιναν οι καλεσμένοι για χορό.

Οι γονείς της νύφης, ιδιοκτήτες της ναυτιλιακής Naftomar είχαν δώσει ήδη τις προσκλήσεις σε δεκάδες Έλληνες εφοπλιστές, επιχειρηματίες και πολιτικούς, οι οποίοι βρέθηκαν και την Παρασκευή το βράδυ στη Λίμνη Βουλιαγμένης, εκεί όπου είχε στηθεί μια μουσικοχορευτική παράσταση από τους νεόνυμφους για τους καλεσμένους της.

Οι χώροι της Λίμνης ήταν φωταγωγημένοι, στολισμένοι και απέπνεαν φινέτσα αλλά και πολυτέλεια. Οι καλεσμένοι γεύτηκαν ελληνικές αλλά και ανατολικές γεύσεις.

Το Σάββατο το βράδυ το γαμήλιο γλέντι πραγματοποιήθηκε σε χώρο του Αστέρα Βουλιαγμένης. Το σκηνικό θύμιζε κάτι από αρχαία Ελλάδα, αλλά και 1.000 και μια νύχτες της Ανατολής.

Ο Τζέισον Ντερούλο και ο dj Μικελε φρόντισαν για τη διασκέδαση των καλεσμένων, ενώ πριν από το γάμο είχε ακουστεί πως το ζευγάρι είχε κάνει πρόταση 700.000 δολαρίων στην Κάιλι Μινόγκ, η οποία όμως δεν εμφανίστηκε. Στο τέλος της βραδιάς τραγούδησε και ο Αντώνης Ρέμος.

Γεύσεις από την ανατολή και την Ελλάδα αλλά και άφθονη σαμπάνια ικανοποίησαν τις γαστρονομικές επιθυμίες των καλεσμένων.

Το πάρτι κράτησε μέχρι τις 7 το πρωί, ενώ από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές ήταν το δεκαπεντάλεπτο show με τα πυροτεχνήματα, όταν ένα μικρό σκάφος εμφανίστηκε στον κόλπο του Αστέρα κάτω από το Westin και άρχισε να ρίχνει χιλιάδες στον ουρανό μετατρέποντας το μαύρο της νύχτας σε ένα πολύχρωμο ουράνιο ψηφιδωτό.