X

Έκλεισε το αεροδρόμιο της Μυκόνου - ματαιώνονται όλες οι πτήσεις

Διαπιστώθηκε πρόβλημα στον αεροδιάδρομο και ματαιώθηκαν όλες οι πτήσεις. Σε εξέλιξη οι εργασίες επισκευής. Αγωνία για πολλούς επιβάτες εν μέσω της τουριστικής σεζόν.

Ant1news



Απίστευτη ταλαιπωρία υφίστανται από το μεσημέρι πολλοί επιβάτες στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, μετά από πρόβλημα που διαπιστώθηκε στον αεροδιάδρομο.

Από άγνωστης μέχρι στιγμής αιτία, προκλήθηκε ρήγμα στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν όλες οι πτήσεις από και προς τη Μύκονο.

Συνεργεία της Πολιτικής Αεροπορίας έχουν σπεύσει στο σημείο και εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν τη ζημιά ώστε να επαναλειτουργήσει το ταχύτερο το αεροδρόμιο.

Όπως αναφέρει το «mykonospress.gr», οι αρμόδιες αρχές του αεροδρομίου έλαβαν την απόφαση να κλείσουν τον αεροδιάδρομο έως τις 19:00, όσο διαρκούν οι εργασίες. Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να επισκευαστεί το πρόβλημα, με αποτέλεσμα οι επιβάτες που βρίσκονται στο αεροδρόμιο να μην γνωρίζουν πότε θα μπορέσουν να φύγουν.

Αντίστοιχα, πολλοί επιβάτες, που είχαν προγραμματίσει να μεταβούν σήμερα στη Μύκονο, δεν γνωρίζουν πότε θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις τους, εν μέσω της καλοκαιρινής περιόδου.

Βίντεο από τις εργασίες ανήρτησε στο διαδίκτυο το Mykonos Live Tv: