X

Κλειστό για ώρες το αεροδρόμιο της Μυκόνου

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στον αεροδιάδρομο, που παρέμεινε για αρκετές ώρες κλειστός, και αποκαθίστανται σταδιακά οι πτήσεις στο αεροδρόμιο της Μυκόνου.

Ant1news



Να επαναλειτουργεί άρχισε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής το αεροδρόμιο της Μυκόνου, που είχε κλείσει για περίπου τρεις ώρες μετά από πρόβλημα που διαπιστώθηκε στον αεροδιάδρομο, εν μέσω της τουριστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, προκλήθηκε ρήγμα στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης από άγνωστης μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν δεκάδες πτήσεις από και προς τη Μύκονο.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο συνεργεία της Πολιτικής Αεροπορίας και ξεκίνησαν τις εργασίες αποκατάστασης, ώστε να επαναλειτουργήσει το ταχύτερο το αεροδρόμιο. Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και άρχισαν εκ νέου οι πτήσεις στο αεροδρόμιο.



Πλέον πολλοί επιβάτες, που παρέμεναν εγκλωβισμένοι από το μεσημέρι στο αεροδρόμιο, περιμένουν να μάθουν πότε θα αναχωρήσουν οι πτήσεις τους, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να μεταβούν σήμερα στη Μύκονο.



Βίντεο από τις εργασίες στο αεροδρόμιο ανήρτησε στο διαδίκτυο το Mykonos Live Tv: