X

Στον Παυλόπουλο παρέδωσε η Ζωή το πόρισμα για το δημόσιο χρέος

Να μη διαταραχτεί η πορεία της χώρας εντός Ευρώπης ζήτησε ο Πρόεδρος. Μέλημα της επιτροπής η υπενθύμιση στο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανταπάντησε η Ζωή.

Ant1news

Λίγο μετά τις 14:30 η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετέβη στην Ηρώδου Αττικού και παρέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, το πρώτο πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Η κα. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή τόνισε ότι η συγκεκριμένη Επιτροπή έχει αναλάβει το λογιστικό έλεγχο του χρέους, την αποκωδικοποίηση της διόγκωσής του, το να επικουρήσει το κοινοβούλιο, το να συμβάλλει στο δικαίωμα του ελληνικού λαού στην αναζήτηση της αλήθειας.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Παυλόπουλο γιατί από την αρχή υπήρξε αρωγός αυτής της προσπάθειας και του ζήτησε να συνεχίσει να συμπαρίσταται στην προσπάθεια αυτή.

Ο κ. Παυλόπουλος διευκρίνισε πως οι εργασίες της επιτροπής έχουν ως γνώμονα να βοηθήσουν την αδιατάρακτη πορείας της χώρας εντός Ευρώπης και ευρωζώνης.

Η κα. Κωνσταντοπούλου αναφερόμενη στην επισήμανση του κ. Παυλόπουλου τόνισε πως πρώτιστο μέλημα της επιτροπής είναι να υπενθυμίσει ότι οι βασικότεροι κανόνες εντός της ΕΕ είναι αυτοί που υπαγορεύουν τον απαραβίαστο σεβασμό των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.