X

Νέα συγκέντρωση με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» στο Σύνταγμα

Ένταση με ομάδα αντιεξουσιαστών που έκανε αντισυγκέντρωση. ΜΑΤ βρίσκονται μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ant1news

 

Νέα μεγάλη συγκέντρωση με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» πραγματοποιείται στο Σύνταγμα, την οποία διοργάνωσαν κοινωνικές ομάδες που είναι αντίθετες στην ρήξη με τους εταίρους και ενώ στις Βρυξέλλες πραγματοποιείται η κρίσιμη για την Ελλάδα Σύνοδος Κορυφής. 

Εν τω μεταξύ, δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ενώ λίγο νωρίτερα στην πλατεία Συντάγματος συγκεντρώθηκαν περίπου 100 αντιεξουσιαστές που φωνάζαν συνθήματα κατά της Ευρώπης και του Μνημονίου και μεταξύ των συγκεντρωμένων σημειώθηκε μικροένταση.

Στην συγκέντρωση βρέθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης ο οποίος δήλωσε: «Βλέπω μια αλλαγή στον τρόπο αντίστοιχης των διαδηλωτών έξω από τη βουλή, υποθέτω ότι δεν έχει σχέση με τη ιδεολογική κατεύθυνση των διαδηλωτών».

"Παρών" στο Σύνταγμα και ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι όταν η πατρίδα είναι σε κίνδυνο κανείς δεν επιτρέπεται να εφησυχάζει. 



Αντίστοιχη εκδήλωση «Μένουμε Ευρώπη», είχε πραγματοποιηθεί με επιτυχία την περασμένη Πέμπτη, όπου πλήθος κόσμου κατέκλυσε το την πλατεία Συντάγματος, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ μιας συμφωνίας με τους εταίρους και της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ.