X

Παράταση για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Μέχρι πότε παρατείνεται τελικά η υποβολή φορολογικών δηλώσεων για τα Νομικά Πρόσωπα και μέχρι πότε για τα Φυσικά. Παρατείνεται και η κατάθεση τροποποιητικών δηλώσεων Ε9.

Ant1news

Παρατείνεται τελικά η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για φυσικά και νομικά πρόσωπα, μετά από απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση από την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

Συγκεκριμένα, για τα Φυσικά Πρόσωπα, η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων παρατείνεται έως την 27η Ιουλίου 2015, ενώ για τα Νομικά Πρόσωπα, η υποβολή παρατείνεται έως την 20η Ιουλίου 2015.

Επιπλέον με τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου «Μέτρα για την ανακούφιση των ΑμεΑ, την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και συναφή ασφαλιστικά ζητήματα.», ορίζεται ότι οι ημερομηνίες πληρωμής των φόρων για τα Φυσικά Πρόσωπα θα παραμείνουν, σύμφωνα και  με τον ΚΦΕ, οι 31η Ιουλίου 2015, 30η Σεπτεμβρίου 2015 και 30η Νοεμβρίου 2015.

Με την ίδια τροπολογία παρατείνεται η κατάθεση τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 έως την 27η Ιουλίου 2015.