X

Διάψευση Στουρνάρα για δήθεν δηλώσεις του περί πολιτικών εξελίξεων

Τι αναμετέδωσε ως δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα δημοσιογράφος του Sky News. Τα επίμαχα tweets και η απάντηση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ant1news

«Αποκυήματα φαντασίας» χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδας τις «δήθεν», όπως αναφέρει, δηλώσεις του Διοικητή κ. Γιάννη Στουρνάρα που δημοσιεύθηκαν  σε ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως δήλωση και σε κανένα μέσο ενημέρωσης.

Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία επικαλούνταν tweet του δημοσιογράφου του Sky News, Robert Nisbet, αναφερόταν ότι ο Γιάννης Στουρνάρας έκανε λόγο για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες θα μηδενίσουν την ανάγκη για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Παράλληλα, ο Βρετανός δημοσιογράφος έγραφε ακόμα, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ότι ο Γ. Στουρνάρας παραδέχθηκε ότι «οι εκροές κεφαλαίων από τις ελληνικές τράπεζες είναι υψηλότερες του αναμενόμενου. Προς το παρόν υπάρχει αρκετή ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα».

Σημειώνεται ότι τα tweets του Robert Nisbet δημοσιεύθηκαν μόλις για λίγα λεπτά και διαγράφηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δείτε τα επίμαχα tweets: