X

Πανούσης: Η Αστυνομία θα σταθεί στο πλάι του λαού

Η ΕΛΑΣ θα σταθεί δίπλα στον ελληνικό λαό, τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφερόμενος στις ραγδαίες εξελίξεις.

Ant1news



Τη διαβεβαίωση ότι η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών έδωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, με φόντο το επερχόμενο δημοψήφισμα και την κατάσταση που επικρατεί στα ATM και τα βενζινάδικα, μετά το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls.

«Στις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός λαός για λάθη του παρελθόντος, η Ελληνική Αστυνομία θα σταθεί στο πλάι του, θα τον υπηρετεί και θα τον προστατεύει, με μόνο στόχο την κοινωνική ειρήνη και τη δημοκρατική έκφραση των ψηφοφόρων σε συνθήκες ελευθερίας και ασφάλειας. Χρειάζεται ψυχραιμία, νηφαλιότητα, εμπιστοσύνη στους θεσμούς της Δημοκρατίας και πίστη στο μέλλον της πατρίδας», επισημαίνει ο κ. Πανούσης, στη δήλωσή του.

Για λόγους ασφαλείας, η Αστυνομία έχει εντείνει τις περιπολίες σε όλα τα σημεία όπου συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου (κυρίως σε ΑΤΜ), προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.