X

Πέντε υπουργοί ζητούν την αποπομπή Βαρουφάκη

Ένας άγριος καυγάς στο Μαξίμου κατά τη διάρκεια του κυβερνητικού συμβουλίου το βράδυ της Κυριακής περιγράφεται σε άρθρο στα Νέα. Ποιοι ζητούν την αποπομπή Βαρουφάκη...

Ant1news

Πέντε υπουργοί φέρονται να ζήτησαν την αποπομπή του Γιάνη Βαρουφάκη, στη συνεδρίαση στο Μέγαρο Μαξίμου το βράδυ της Κυριακής, «προκειμένου η κυβέρνηση να αναδιατάξει τις δυνάμεις της για την επαναφορά των διαπραγματεύσεων στο προσκήνιο», σύμφωνα με άρθρο του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Στο άρθρο περιγράφεται ένας άγριος μεταμεσονύχτιος καυγάς στο Μέγαρο Μαξίμου την Κυριακή με πρωταγωνιστή τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. 

Την αποπομπή Βαρουφάκη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέρονται να έχουν ζητήσει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, οι υπουργοί Γιώργος Σταθάκης, Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Ράνια Αντωνοπούλου, καθώς επίσης και ο γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου Σπύρος Σαγιάς, ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος, το μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας Γιώργος Χουλιαράκης και ο σύμβουλος για τα ευρωπαϊκά θέματα του Αλέξη Τσίπρα, Δ. Παυλόπουλος.