X

Πού και πώς μπορείτε να πάρετε τις συντάξεις σας

Αλφαβητικά θα εξυπηρετούνται οι συνταξιούχοι, από όλες τις τράπεζες εκτός της Πειραιώς. Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες και δείτε ποια υποκαταστήματα θα λειτουργήσουν.

Ant1news

Από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή θα μπορούν οι συνταξιούχοι να κάνουν ανάληψη με όριο τα 120 ευρώ και για τις τρεις μέρες, στα περίπου 1000 υποκαταστήματα τραπεζών που θα ανοίξουν για αυτόν το λόγο σε όλη τη χώρα.

Δείτε αναλυτικά τα υποκαταστήματα κάθε τράπεζας που λειτουργούν για τους συνταξιούχους

Σημαντικό είναι ότι οι συνταξιούχοι ή οι πληρεξούσιοί τους, θα εξυπηρετούνται αλφαβητικά, από όλες τις τράπεζες εκτός της Τράπεζας Πειραιώς.

Σήμερα, Τετάρτη 1η Ιουλίου εξυπηρετούνται βάσει του αρχικού γράμματος του επωνύμου τους. Συγκεκριμένα:

Επώνυμο             Ημερομηνία εξυπηρέτησης

Α-I                          Τετάρτη 1.7.2015

Κ-M                       Πέμπτη 2.7.2015

N-Ω                        Παρασκευή 3.7.2015

Να σημειωθεί ότι οι τράπεζες θα λειτουργήσουν με το κανονικό ωράριό τους.

Απαραίτητο για να εισπραχθεί το ποσό των 120 ευρώ είναι ο δικαιούχος να φέρει την αστυνομική του ταυτότητα (ή όποιο άλλο αποδεκτό νομιμοποιητικό έγγραφο), καθώς και το σχετικό αποδεικτικό από το Ταμείο του.

Η τράπεζες, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους, θα προβούν στην άμεση έκδοση των χρεωστικών καρτών τους στους δικαιούχους καταβολής συντάξεως, ώστε να καταστεί δυνατό στη συνέχεια να προβούν σε αναλήψεις μετρητών, σύμφωνα με τα ισχύοντα βάσει της ΠΝΠ της 28ης Ιουνίου 2015  «Τραπεζική αργία βραχείας διαρκείας» (Α’ 65). Να μπορούν δηλαδή να κάνουν αναλήψεις με όριο 60 ευρώ ημερησίως.

Για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων θα λειτουργήσουν τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς, Alpha Bank, Attica, Eurobank και της Εθνικής Τράπεζας.

Δείτε εδώ όλα τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς που θα λειτουργήσουν

(Για νεότερες ανακοινώσεις και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.piraeusbank.gr ή καλέστε στο 182838 (από σταθερό) ή 210 3288000 (από κινητό) όλο το 24ωρο)

Δείτε εδώ όλα τα υποκαταστήματα της Alpha Bank που θα λειτουργήσουν

Δείτε εδώ όλα τα υποκαταστήματα της Attica Bank που θα λειτουργήσουν

(Το κατάστημα Κομοτηνής θα εξυπηρετήσει και τους συνταξιούχους που είναι πελάτες του Καταστήματος της Τράπεζας στην Ξάνθη.
Το κατάστημα Χανίων θα εξυπηρετεί και τους συνταξιούχους που είναι πελάτες του Καταστήματος της Τράπεζας στο Ρέθυμνο.)

Δείτε εδώ όλα τα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας που θα λειτουργήσουν

(H σχετική πληροφόρηση είναι διαθέσιμη στο site της Εθνικής Τράπεζας (www.nbg.gr). Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατείας 181818 είναι στη διάθεση του κοινού)

Δείτε εδώ όλα τα υποκαταστήματα της Eurobank που θα λειτουργήσουν

(Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το siteτης Eurobank(www.eurobank.gr) ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 9555000)

 Δείτε εδώ ΟΛΑ τα υποκαταστήματα των Συνεταιριστικών Τραπεζών για τους συνταξιούχους