X

Για πόσα εκατομμύρια ξανάγινε άγγελος η Μιράντα Κερ;

«Χρυσό» deal της Μιράντα Κερ με την Victoria Secret.

Ant1news

Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας και, φυσικά, από τα πιο ακριβοπληρωμένα. O λόγος για την Μιράντα Κερ, η οποία δύο χρόνια μετά την διακοπή της συνεργασίας της με το διάσημο οίκο εσωρούχων Victoria's Secret ετοιμάζεται για δυναμικό comeback!

Σύμφωνα με το δίκτυο The Fix, η 32χρονη Αυστραλέζα καλλονή, που είχε διακόψει τη συνεργασία της με τη διάσημη φίρμα εσωρούχων το 2013, έχει κληθεί να επιστρέψει. Εκείνη απάντησε θετικά, ζητώντας 3,8 εκατομμύρια δολάρια!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το 32χρονο μοντέλο και μητέρα του 4χρονου Flynn, θα έχει διπλό ρόλο στην Victoria Secret τόσο ως μοντέλο όσο και ως σχεδιάστρια.

Το ετήσιο σόου της Victoria's Secret θα γίνει τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, επιστρέφοντας στη Νέα Υόρκη από το Λονδίνο που έλαβε χώρα πέρυσι.

Η συνεργασία με τη φίρμα, είχε ξεκινήσει το 2006 και κράτησε ως το 2012, όταν διεκόπη λόγω του δύσκολου χαρακτήρα της σύμφωνα με πηγές, τις οποίες όμως είχε διαψεύσει αργότερα ο ίδιος ο πρόεδρος της φίρμας Εντ Ραζέκ.