X

Συντάξεις: Ουρές και σήμερα στις τράπεζες

Εκατοντάδες συνταξιούχοι βρέθηκαν από τα ξημερώματα έξω από τις τράπεζες προκειμένου να πάρουν τα 120 ευρώ της σύνταξής τους.

Ant1news

Ακόμα κι από τις 4 τα ξημερώματα στήθηκαν συνταξιούχοι έξω τα από τα υποκαταστήματα των τραπεζών, προκειμένου να πάρουν τα 120 ευρώ από τη σύνταξή τους.

Οι εικόνες που είδαμε χθες, πρώτη μέρα που άνοιξαν οι τράπεζες για να εξυπηρετήσουν όσους συνταξιούχους δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης από ΑΤΜ ή χρεωστικές, επαναλήφθηκαν και σήμερα το πρωί.

Οι συνταξιούχοι μπορούν να  κάνουν ανάληψη έως 120 ευρώ μετρητά μία φορά μόνο στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας. Παράλληλα έχει ξεκινήσει η διαδικασία για έκδοση χρεωστικών καρτών, ώστε να μπορούν να κάνουν αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ.

Δείτε εδώ όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών για τους συνταξιούχους

Στο μεταξύ η Eurobank ανακοίνωσε ότι από σήμερα 2 Ιουλίου θα λειτουργούν επιπλέον 23 καταστήματα του δικτύου της σε όλη τη χώρα.

Η εξυπηρέτηση των συνταξιούχων στην Eurobank γίνεται κατά προτεραιότητα, όπως και στην Τράπεζα Πειραιώς. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Eurobank θα παραταθεί πέραν του συνήθους, εφόσον τούτο είναι απαραίτητο, ώστε να εξυπηρετηθεί ο μέγιστος αριθμός δικαιούχων.

Σην Εθνική και η Alpha Bank σήμερα εξυπηρετούν τους συνταξιούχους το επώνυμο των οποίων αρχίζει από Κ, Λ και Μ και αύριο από Ν έως Ω.