X

Η ιστορία του "άστεγου πιανίστα" που... σπάει καρδιές (βίντεο)

Έχασε τη γυναίκα του, έμεινε άστεγος και έγινε πιανίστας!

Ant1news

Μία αληθινή ιστορία που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!  Ο λόγος για τον 51χρονο Ντόναλντ Γκάουλντ από τη Φλόριδα που είδε τη ζωή του να καταρρέει, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να σταθεί στα πόδια του.

Μια μέρα, ο άστεγος άντρας έγινε το αστέρι της Σαρασότα. Καθώς περιπλανιόταν στους δρόμους της πόλης, βρήκε πεταμένο ένα παλιό πιάνο και άρχισε να παίζει κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των περαστικών.

Μάλιστα ο κόσμος εντυπωσιάστηκε τόσο από το παίξιμο του Γκάουλντ που τον τράβηξαν βίντεο και στη συνέχεια το ανέβασαν στο You Tube, κερδίζοντας πάνω από 2.000.000 σε μόλις δύο ημέρες.

Ο 51χρονος άντρας εξήγησε ότι έπαιζε κλαρίνο από παιδί και συνέχισε να παίζει στο Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ. Μετά την αποχώρησε του από τους πεζοναύτες, γράφτηκε στο Arbor Unicersity στο Μίσιγκαν για να γίνει δάσκαλος μουσικής. Τρία χρόνια αργότερα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη σχολή, μόλις τρία εξάμηνα πριν το πτυχίο, καθώς δεν μπορούσε να πληρώσει τα δίδακτρα. Τελικά παντρεύτηκε και απέκτησε ένα παιδί. Το 1998, η σύζυγός του πέθανε ξαφνικά και ο ίδιος έπεσε σε κατάθλιψη και στις καταχρήσεις με αποτέλεσμα να χάσει την επιμέλεια του 3χρονου γιου του.

Χάρη στη δημοσιότητα που πήρε το βίντεο, πλέον ο Γκάουλντ θα παίζει στο πιάνο μπαρ Surf Shack.