X

Βίντεο του Σάκη Ρουβά υπέρ του «ναι» στην Ευρώπη

«Δεν πρέπει να μείνουμε απομονωμένοι και εξοργισμένοι», τονίζει ο διάσημος τραγουδιστής και παίρνει θέση υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Ant1news



«Πρέπει να μείνουμε Ευρωπαίοι γιατί μέσα στην Ευρώπη θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη των λαών που όλοι οραματιζόμαστε», είναι το νέο μήνυμα που στέλνει ο Σάκης Ρουβάς, μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο ενόψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος της Κυριακής.

«Γιατί πρέπει να είμαστε διχασμένοι; Γιατί πρέπει να αποφασίσουμε ένα "ναι" ή ένα "όχι" σε ένα ερώτημα που πια δεν ισχύει; Κι αν η άποψή μου είναι ναι στην Ευρώπη όχι στα σκληρά μέτρα; Τι επιλέγω; Γιατί πρέπει να υφίσταμαι bullying κάθε φορά που θέλω ελεύθερα να λέω την άποψή μου; Γιατί πρέπει να είμαστε πολωμένοι τη στιγμή ακριβώς που θα έπρεπε να είμαστε ενωμένοι για το καλό της χώρας μας; Οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε, όχι για το σήμερα, αλλά για το μέλλον μας», αναφέρει ο Σάκης Ρουβάς και προειδοποιεί πως «με το όχι στην Ευρώπη χάνουμε τους φυσικούς μας συμμάχους».

«Μέσα από τη συνεργασία θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Δεν πρέπει να μείνουμε απομονωμένοι και εξοργισμένοι. Κανείς δεν μπορεί να αναλογιστεί τις δραματικές συνέπειες μιας Ελλάδας μόνης, ειδικά με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα. Η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να είναι πιο δυνατή στην Ευρώπη», προσθέτει ο δημοφιλής τραγουδιστής, παίρνοντας ξεκάθαρα θέση υπέρ του "ναι".



Ο Σάκης Ρουβάς είχε αντιδράσει από την πρώτη στιγμή μόλις ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα από την κυβέρνηση.

Δείτε το βίντεο: