X

Οι τελευταίες συγκεντρώσεις πριν το δημοψήφισμα

Οι υποστηρικτές του "ναι" καλούν τους Έλληνες να ενώσουν τη φωνή τους στο Καλλιμάρμαρο. Συναυλία με πολλούς καλλιτέχνες στο Σύνταγμα για το "όχι".

Ant1news

Δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σήμερα σε Σύνταγμα και Καλλιμάρμαρο για την υποστήριξη του «όχι» και του «ναι» αντίστοιχα στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Οι υποστηρικτές του «ναι» καλούν τους Έλληνες να ενώσουν τις φωνές τους στην τελευταία συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 19:30 στο Καλλιμάρμαρο.

«Στις 5 Ιουλίου, οι Έλληνες πολίτες θα έρθουν αντιμέτωποι με το κορυφαίο ιστορικό διακύβευμα της σύγχρονης ιστορίας μας», υπογραμμίστηκε σε Συνέντευξη Τύπου των φορέων που στηρίζουν το «ναι».  «Την Κυριακή 5 Ιουλίου, καλούμαστε να διαφυλάξουμε τη χώρα, τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας από διχαστικά διλήμματα και από φωνές, εντός και εκτός Ελλάδας, που προωθούν έναν καταστροφικό απομονωτισμό», πρόσθεσαν.

Συναυλία με την συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 7.30 στο Σύνταγμα όπου επίσης θα γίνει η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα. Η συναυλία πραγματοποιείται με το σύνθημα «απαντάμε στο σκηνικό φόβου που θέλουν να επιβάλουν, με τα τραγούδια μας, με τη δυνατή φωνή μας».

Συμμετέχουν η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Ελένη Βιτάλη, η Ηρώ, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Κώστας Θωμαϊδης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Αφροδίτη Μάνου, ο Γιώργος Μεράντζας, ο Θάνος Μικρούτσικος, οι Χαϊνηδες και η Ραλία Χρηστίδου. Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Γιώργος Κιμούλης και θα παρουσιάσει ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για τις συγκεντρώσεις: 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πολιτών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις σημερινές προγραμματισμένες συγκεντρώσεις στην Πλατεία Συντάγματος και στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο), προτείνεται από την Ελληνική Αστυνομία: 

•  Για την προσέλευση και αποχώρηση από τη συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος, να χρησιμοποιείται ο σταθμός Μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ». 

•  Για την προσέλευση και αποχώρηση από τη συγκέντρωση στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο), να χρησιμοποιούνται οι σταθμοί Μετρό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και «ΑΚΡΟΠΟΛΗ».