X

Με καλό καιρό η έξοδος των ετεροδημοτών

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Ant1news

Με σύμμαχο τον καιρό αναμένεται η έξοδος των ετεροδημοτών για το κρίσιμο δημοψήφισμα της Κυριακής, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΜΥ το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι σχετικά καλός.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων μέχρι τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές στα ανατολικά.

Και την Κυριακή γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Νέα μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.