X

Γεννηματά: Στηρίζουμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας κυρίως για τους νέους

Στο Πάρκο Ελευθερίας βρέθηκε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώτη Γεννηματά, η οποία συνομίλησε με νέους και ψηφοφόρους για το αυριανό δημοψήφισμα.

Ant1news

«Στηρίζουμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας κυρίως για εσάς τα νέα παιδιά» είπε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας με νέους και νέες στο Πάρκο Ελευθερίας, όπου βρέθηκε το πρωί.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως «ξέρουμε ότι έχει μεγάλες δυσκολίες αυτός ο δρόμος, αλλά είναι ο καλύτερος δρόμος που έχουμε μπροστά μας και κυρίως ο πιο ασφαλής για την Ελλάδα δεδομένου ότι βρίσκεται και σε αυτή τη γεωστρατηγική θέση. Και για τα εθνικά μας συμφέροντα ο πιο ασφαλής δρόμος είναι η ευρωπαϊκή πορεία».

«Θέλουμε να έχουμε ισότιμη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι » είπε η κα Γεννηματά προσθέτοντας ότι «μετά από όλους αυτούς τους αγώνες, τις προσπάθειες και τις θυσίες που έχει κάνει η ελληνικός λαός, δεν θέλουμε να γίνει ξαφνικά η Ελλάδα ο παρίας στην Ευρώπη».

«Ο άλλος δρόμος δεν είναι απλώς αχαρτογράφητα νερά, είναι πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες, απώλεια όλων των προσπαθειών, χάσιμο όλων των θυσιών» τόνισε και χαρακτήρισε το δημοψήφισμα ως την πιο ιστορική απόφαση στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.

«Το λιγότερο που πρέπει να κερδίσουμε τη Δευτέρα είναι η εθνική συνεννόηση. Να κλείσει ο κύκλος της πενταετίας, του διχασμού, της πόλωσης, της όξυνσης, να σταματήσουν τα ψέματα. Να αποκτήσει η Ελλάδα ένα εθνικό σχέδιο, ένα πλαίσιο διαπραγμάτευσης που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας» κατέληξε η κα Γεννηματά.