X

Μεϊμαράκης: εθνική τραγωδία, αν δεν τηρηθεί η δέσμευση Τσίπρα για συμφωνία σε 48 ώρες

Αν ο Πρωθυπουργός δεν κρατήσει την υπόσχεση του ούτε η οικονομία ούτε η κοινωνία θα επιστρέψουν στην ομαλότητα, δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής,

Ant1news

Περιμένουμε τον Πρωθυπουργό να κρατήσει την δέσμευση του, τόνισε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης εισερχόμενος στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, αλλιώς ούτε η οικονομία ούτε η κοινωνία θα επιστρέψουν στην ομαλότητα, όπως δήλωσε.

«Περιμένουμε τον Πρωθυπουργό να φέρει, όπως υποσχέθηκε, συμφωνία σε 48 ώρες», καθώς «οι πολίτες, ένα κομμάτι, έδωσαν στον Πρωθυπουργό αυτό που ζήτησε» είπε ο κ. Μεϊμαράκης, προσθέτοντας «τώρα… τον περιμένουμε».

Όπως είπε  ο κ. Μεϊμαράκης, «χρειαζόμαστε  κι εκείνους που ψήφισαν «όχι» κι εκείνους που ψήφισαν «ναι» για να μπορέσει η Ελληνική Κυβέρνηση να παρουσιάσει τις θέσεις της και ο Πρωθυπουργός να κρατήσει την υπόσχεση του και να φέρει εντός 48 ωρών μία συμφωνία», ώστε όπως τόνισε «η χώρα, η οικονομία και η κοινωνία να επιστρέψουν στην ομαλότητα».

Ωστόσο, όπως υπογράμμισε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, «αν ο Πρωθυπουργός δεν φέρει αυτήν την συμφωνία, η χώρα βαδίζει σε εθνική τραγωδία, με ευθύνη της Κυβέρνησης», συμπληρώνοντας «θεωρώ ότι πήραν το μήνυμα, ότι η θεωρία των παιγνίων και του τζόγου δεν μπορεί να ισχύει, πρέπει εντός 48 ωρών να υπάρχει συμφωνία, αλλιώς θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα».

Ο κ. Μεϊμαράκης επανέλαβε τις ενστάσεις του για ασαφές ερώτημα του δημοψηφίσματος καθώς και για το σύντομο χρόνο από την προκήρυξη ως την διεξαγωγή του.