X

Στο Μαξίμου με την Μπέτυ ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από την σύντροφό πέρασε την πόρτα του Μαξίμου στις 19.00, όπου βρίσκονται και άλλα μέλη της κυβέρνησης.

Ant1news

Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 19.00 προκειμένου να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα του ιστορικού δημοψηφίσματος που διενεργήθηκε σήμερα στην χώρα. 

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου συνοδευόμενος από την σύντροφο του Μπέτυ Μπαζιάνα. 

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται αυτή την ώρα μαζί με τον πρωθυπουργό οι υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, Τέρενς Κουίκ καθώς και τα μέλη της Κυβέρνησης Γιάννης Τσιρώνης και Έλενα Κουντουρά.

Στο Μέγαρο Μαξίμου προσήλθε και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Εν τω μεταξύ, ευρεία σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα με τη συμμετοχή στελεχών και υπουργών, όπου έγινε μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων για την επόμενη ημέρα.

Την ικανοποίηση του για το προβάδισμα του «Όχι» στην εκτίμηση για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Σακελλαρίδης υποστήριξε ότι η δυναμική του «Όχι» κέρδιζε διαρκώς έδαφος τα τελευταία 24ωρα και ήταν ενδεικτική η συγκέντρωση του Συντάγματος, την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει ποτέ.