X

Καμμένος: σήμερα μπήκε τέλος στην εποχή της μεταπολίτευσης

Σφοδρή επίθεση του Προέδρου των ΑΝΕΛ κατά όσων εντός και εκτός Ελλάδος με δηλώσεις και παρεμβάσεις τους προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες.

Ant1news

Ως «σημαντική ημέρα για την Ελλάδα, γιατί ουσιαστικά μπαίνει τέλος στην εποχή της μεταπολίτευσης», χαρακτήρισε την σημερινή ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος.

Ο Υπουργός Άμυνας επεσήμανε ότι «με την άποψη του «ναι» συνασπίστηκαν όλες οι παλιές δυνάμεις του τόπου κι από την άλλη πλευρά ήταν  ο ελληνικός λαός, ο οποίος έζησε μια εβδομάδα τρόμου», συμπληρώνοντας ότι «οι συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη το δημοσίευμα ήταν πρωτοφανείς», λέγοντας ότι «οι τράπεζες έκλεισαν με προτροπή της αντιπολίτευσης, χιλιάδες υπάλληλοι απολύθηκαν και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι απειλήθηκαν ότι θα απολυθούν αν ψηφίσουν όχι», όμως όπως είπε ο Π. Καμμένος «ο λαός έδειξε ότι δεν τρομοκρατείται και δεν απειλείται».

Ο Πάνος Καμμένος έστρεψε τα πυρά του και κατά του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και κατά όσων απειλούσαν με αποπομπή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, όπως τόνισε «χωρίς αυτό να προβλέπεται από κάποια συνθήκη».

«Σήμερα τελείωσε και η κακή νοοτροπία του χθες» σημείωσε ο Πάνος Καμμένος «και ξενικά μια καινούρια μέρα, στην οποία θέλουμε ο λαός να είναι ενωμένος», λέγοντας ότι «αύριο η Κυβέρνηση ξεκινά την διαπραγμάτευση από εκεί που διακόπηκε και σε αυτήν θέλει να έχει δίπλα της όλον τον λαό».

«Θα επιδιώξουμε να βρούμε μια λύση που δεν θα εξαθλιώνει τους πολίτες» είπε ο κ. Καμμένος σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ενώ απευθυνόμενος στους ανταποκριτές των διεθνών ΜΜΕ επιχείρησε να τους εξηγήσει για να μεταδώσουν στις πατρίδες τους και ανά τον πλανήτη ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει σκληρά μέτρα, όπως ο φόρος 29% για τις μικρομεσαίες και τις άλλες επιχειρήσεις, που μετ΄ επιτάσεως ζητούν οι δανειστές.