X

Ανοικτές οι τράπεζες που λειτούργησαν την Παρασκευή

Μάθετε τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι των διοικήσεων των τραπεζών, με τη συμμετοχή του Δημήτρη Μάρδα.

Ant1news

Ανοικτά για τα επιδόματα του ΟΑΕΔ, για καταθέσεις, για πληρωμές προς τρίτους αλλά και για όσους συνταξιούχους δεν έχουν κάρτες θα είναι τη Δευτέρα τα περίπου 1.000 καταστήματα των τραπεζών που λειτούργησαν την περασμένη Τετάρτη - Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, όσοι συνταξιούχοι δεν είχαν εισπράξει τα 120 ευρώ της σύνταξης τις προηγούμενες ημέρες και δεν διαθέτουν κάρτες, θα μπορούν να τα εισπράξουν από τα γκισέ στα συγκεκριμένα καταστήματα.

Επίσης, αναμένεται η έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το τι θα γίνει με το περιεχόμενο των θυρίδων, μετά το σάλο από τις δηλώσεις της Νάντιας Βαλαβάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συγκεκριμένη ΠΝΠ θα ορίζεται και ο τρόπος λειτουργίας των πιστωτικών ιδρυμάτων με βάση τις αποφάσεις που θα λάβει η ΕΚΤ.

Οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι των διοικήσεων των τραπεζών, με τη συμμετοχή του υπουργού αναπληρωτή Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, η οποία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής.

Δείτε εδώ όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών για τους συνταξιούχους