X

Πεσκόφ: Ο Πούτιν δεν συζήτησε για την Ελλάδα κατά την Σύνοδο των BRICS

Δεν τέθηκε ούτε το ζήτημα της Ελλάδας, ούτε της Ουκρανίας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πούτιν.

Ant1news



Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, δεν συζήτησε το ζήτημα της Ελλάδας και της Ουκρανίας κατά τις σημερινές συναντήσεις που είχε με τους προέδρους της Κίνας, της Νότιας Αφρικής, της Ινδίας και του Τατζικιστάν, στο περιθώριο των Συνόδων των BRICS και του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης που διεξάγονται στην Ουφά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στη Μόσχα, Αχιλλέας Πατσούκας, σε ερώτηση δημοσιογράφου προς τον εκπρόσωπο Τύπου του Βλαντίμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, για το αν κατά τη διάρκεια των σημερινών συναντήσεων του Ρώσου Προέδρου, συζητήθηκαν τα θέματα της Ελλάδας και της Ουκρανίας, ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου υπήρξε ξεκάθαρος, λέγοντας: «Με κανέναν όχι».

Το γεγονός βέβαια πως το ζήτημα της Ελλάδας έχει ανέβει πιο ψηλά από αυτό της Ουκρανίας μαρτυρά το έντονο ενδιαφέρον της Μόσχας.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού της Ρωσίας κα. Ιρίνα Σεγκόλοβα εμφανίστηκε καθησυχαστική και παρότρυνε τους Ρώσους τουρίστες να συνεχίσουν τις διακοπές και τα σχέδιά τους στην Ελλάδα.