X

Ο Τζόνι Ντεπ ντυμένος Τζακ Σπάροου σε νοσοκομείο παίδων (βίντεο & φωτό)

Ο διάσημος ηθοποιός έδειξε το ευαίσθητο πρόσωπό του, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι του για να χαροποιήσει τους μικρούς ασθενείς, που δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους!

Ant1news

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μικρούς ασθενείς της κλινικής Lady Cilento Παίδων στο Brisbane της Αυστραλίας, όταν ξαφνικά είδαν μπροστά στα μάτια τους τον αγαπημένο τους ήρωα, τον Captain «Jack Sparrow» από τους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Ο χολιγουντιανός σταρ έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας και με δική του πρωτοβουλία επισκέφθηκε το παιδικό νοσοκομείο όπου μοίρασε απλόχερα χαρά, γέλιο, κέφι και αισιοδοξία στους μικρούς θαμαστές του που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους.

Ο ηθοποιός προσγειώθηκε με αεροπλάνο στην οροφή του νοσοκομείο και πέρασε τρεις ώρες με τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση του νοσοκομείου που οργάνωσε την επίσκεψη.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου, ο Ντεπ πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο και έπαιζε με τα παιδιά, τα αγκάλιαζε και έβγαζε selfies μαζί τους.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο