X

CEO Ryanair: Ένα μάτσο τρελοί στην ελληνική κυβέρνηση!

Δριμεία επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση εξαπολύει ο εκκεντρικός Μάικλ Ο’Λίρι, το αφεντικό της αεροπορικής εταιρείας Ryanair.

Ant1news

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Μάικλ Ο’Λίρι, υποστηρίζει σε συνέντευξή του ότι οι Έλληνες εξέλεξαν «ένα μάτσο τρελούς» στις εκλογές.

Η αεροπορική εταιρεία βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση για να μεταφέρει επιβάτες δωρεάν για ένα διάστημα δύο εβδομάδων, επειδή οι ταξιδιώτες δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν πιστωτικές κάρτες για να κάνουν κρατήσεις.

H Ryanair έχει επενδύσει σημαντικά στην Ελλάδα και ο κ. Ο’Λίρι δηλώνει με ικανοποίηση ότι η εταιρεία του αναπτύσσεται ταχύτατα. Ωστόσο, επικρίνει έντονα την ελληνική κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι απαρτίζεται από «τρελούς», σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εφημερίδα Irish Examiner.

«Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές στην Ελλάδα, στην παρούσα χρονική περίοδο, και μία από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές εταιρείες που αναπτύσσονται με μεγάλους ρυθμούς εκεί», αναφέρει ο 54χρονος Ιρλανδός επιχειρηματίας.

Εξαιτίας της αδυναμίας του επιβατικού κοινού να κάνει χρήση των πιστωτικών καρτών για τις κρατήσεις, εξηγεί πως «βρισκόμαστε σε διαβουλεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση για να μεταφέρουμε δωρεάν τους επιβάτες για τις επόμενες δύο εβδομάδες σε κάποιες πτήσεις εσωτερικού».

«Νομίζω ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι μία τραγωδία», δηλώνει ο εκκεντρικός CEO της Ryanair, σημειώνοντας πως «η δυσκολία για τους Έλληνες είναι πως εξέλεξαν ένα μάτσο τρελούς στην κυβέρνηση».