X

Ο Βαρουφάκης αντί να πάει στη Βουλή, πήγε στην Αίγινα (φωτο)

Ο Γιάνης Βαρουφάκης μέσω twitter είχε κάνει γνωστό από νωρίς ότι δεν πάει στην ψηφοφορία επικαλούμενος... οικογενειακούς λόγους.

Ant1news

Την ώρα που στη Βουλή διεξάγεται μια κρίσιμη συζήτηση για το μέλλος της χώρας ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης αποφάσισε να μην είναι παρών.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης  επέλεξε να ταξιδέψει στο αγαπημένο του νησί την Αίγινα, παρέα με την σύζυγό του Δανάη Στράτου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Νωρίτερα κι ενώ συνεδρίαζε ακόμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αποχώρησε από τη Βουλή και στη συνέχεια ενημέρωσε μέσω του twitter ότι θα απουσιάσει από την ψηφοφορία για... "οικογενειακούς λόγους". Ωστόσο έκανε γνωστή τη στήριξή του στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και με επιστολή προς την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε γνωστό ότι ψηφίζει θετικά στο νομοσχέδιο. 

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ο Γιάνης Βαρουφάκης επανήλθε με νέο μήνυμά του στο Twitter στο οποίο έγραψε:

“Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται τι σημαίνει να θέλω να περάσω το ΣΚ με την μικρή μου κόρη πριν επιστρέψει στην Αυστραλία όπου ζει…”.

Εν τω μεταξύ, μήνυση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη καταθέτει ο δημοσιογράφος από το «Πρώτο Θέμα» καθώς όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, του επιτέθηκαν άνδρες της ασφάλειας του πρώην υπουργού Οικονομικών.