X

Τρελό «τρολάρισμα» της ΕΡΤ στον Βαρουφάκη

Την ώρα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, η ΕΡΤ2 αποφάσισε να παίξει την ταινία "Διακοπές στην Αίγινα", με τους συνειρμούς να γίνονται αυτόματα...

Ant1news

Μετά το ντοκιμαντέρ για τη δραχμή, που προβλήθηκε χθες από το Κανάλι της Βουλής, σήμερα η ΕΡΤ2 έπαιξε την ελληνική ταινία… «Διακοπές στην Αίγινα» και φυσικά δεν χρειάστηκε πολύ ώρα ώστε να γίνουν οι σχετικοί συνειρμοί…

Η υπόθεση της ταινίας είναι ότι πατέρας και κόρη αποφασίζουν να πάνε ολιγοήμερες  διακοπές, όπως έγραφε στην περιγραφή του για την ταινία το κανάλι της ΕΡΤ2.

Η ταινία προβλήθηκε την ώρα που στις Βρυξέλλες κρινόταν η ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και όπως ήταν αναμενόμενο άναψε «φωτιές».

Ο λόγος που δημιουργήθηκε τόσος ντόρος, κυρίως στα social media, είναι γιατί η παλιά αγαπημένη ελληνική ταινία συζητήθηκε ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, λόγω του πρώην υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος αντί να είναι παρών στην ψηφοφορία στη Βουλή για την εξουσιοδότηση της κυβέρνησης να διαπραγματευθεί τη συμφωνία με τους εταίρους, πήγε στην Αίγινα!

Μάλιστα, σχετικό tweet που είχε κάνει την Παρασκευή ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε ότι ήθελε να περάσει το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα με την μικρή του κόρη πριν εκείνη επιστρέψει στην Αυστραλία.