X

Σιβυλλική «δήλωση» Καμμένου για την συμφωνία

Με ένα ακόμη tweet στην προσωπική του σελίδα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σχολίασε τις εξελίξεις με φόντο τη φωτογραφία μιας Ελληνίδας να κλαίει.

Ant1news

Με τον προσφιλή του τρόπο, κάνοντας δηλαδή ένα «τιτίβισμα» στο Twitter, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δημοσιοποίησε μια φωτογραφία που απεικονίζει μια γυναίκα να κλαίει.

Στο κάτω μέρος της φωτογραφίας υπάρχει μια φράση η οποία λέει, «Μόνο αν σταθούμε όρθιοι στη μοίρα θα σκοτώσουμε τον… θάνατο».

Είναι προφανές ότι η ανάρτηση αυτή αποτελεί μια σιβυλλική δήλωση του κ. Καμμένου για την συμφωνία στην οποία κατέληξε η Σύνοδος Κορυφής, δήλωση όμως που επιδέχεται πολλές ερμηνείες.

Τηλεφωνική επικοινωνία και συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου

Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος σε επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα είχε μια κατ’ αρχήν ενημέρωση για το περιεχόμενο της συμφωνίας με τους εταίρους.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι, «θα ακολουθήσει συνάντηση του κ. Καμμένου με τον Πρωθυπουργό στη διάρκεια της ημέρας.

Αύριο στις 8:30 το πρωί θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ακολούθως η Εκτελεστική Επιτροπή για ενημέρωση και συζήτηση επί της συμφωνίας».