X

Συγκέντρωση κατά των μνημονίων στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση και στην πλατεία Κοραή από εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.  Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Ant1news

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα μέτρα πραγματοποιούν αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή συνδικαλιστικές και αριστερές οργανώσεις.

Στη συγκέντρωση συμμετέχουν μεταξύ άλλων η ΠΟΕ ΟΤΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση πραγματοποιείται από το ΠΑΜΕ.

Λόγω της συγκέντρωσης κλειστοί είναι οι γύρω δρόμοι, ενώ κλούβες της αστυνομίας είναι παραταγμένες στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Νωρίτερα, πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην επαναφορά του ΦΠΑ στην εστίαση στο 23%.

Ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Ελλάδας, Γιώργος Καββαθάς, επισημαίνει ότι το μέτρο θα οδηγήσει σε λουκέτα επιχειρήσεων και αύξηση της ανεργίας, ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους που απασχολούνται στην εστίαση.