X

Συναυλία αλληλεγγύης στην Τεχνόπολη

Οι Αγάπη ρε+ και η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων ενώνουν τις δυνάμεις τους και ενισχύουν την προσπάθεια του ΚΥΑΔΑ για την υποστήριξη των συμπολιτών μας, σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Οι κρίσιμες εξελίξεις στο πολιτικοοικονομικό σκηνικό της χώρας έφεραν σειρά προβλημάτων στην καθημερινότητα εκατομμυρίων συμπολιτών μας.

Για το λόγο αυτό οι καλλιτέχνες που αποτελούν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Αγάπη ρε+» και η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων ενισχύουν στην 3η συντονισμένη κι οργανωμένη προσπάθεια που κάνουν τα 2 τελευταία χρόνια, το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων με μια μοναδική συναυλία την Τρίτη 28 Ιουλίου.

Οι ελλείψεις του ΚΥΑΔΑ έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις που τείνουν να γίνουν ανεξέλεγκτες.  Μοναδικό αντίτιμο στη συναυλία είναι όσα προϊόντα μπορεί να προσφέρει ο καθένας ανάλογα των δυνατοτήτων του.

Τα προϊόντα αυτά είναι:

α) Τρόφιμα

Ρύζι/ Ζυμαρικά/ Όσπρια

Ζάχαρη/ Αλεύρι/ Λάδι

Δημητριακά/ Μαρμελάδα/ Μπισκότα/ Φρυγανιές

Κονσέρβες

Γάλα εβαπορέ

Χυμοί/ Καφές/ Τσάι

β) Φάρμακα

Φάρμακα για ζαχαρώδη διαβήτη/χοληστερίνη

Αντιπυρετικά - Παυσίπονα

Καρδιολογικά - Υπέρτασης

Φάρμακα Στομάχου

Αντιισταμινικά

Αντιβιοτικά

Φάρμακα ΘυρεοειδήΚολλύρια Ματιών

Είδη πρώτων βοηθειών

γ) Είδη Υγιεινής/ Καθαριστικά

Οδοντόκρεμα

Σαμπουάν

Υγροσάπουνο

Υγρό καθαρισμού πιάτων

Χαρτί υγείας/ Χαρτοπετσέτες

Σερβιέτες

Οι ανάγκες είναι μεγάλες καθώς το ΚΥΑΔΑ στηρίζει καθημερινά 20.000 ανθρώπους στην Αθήνα με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια. Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο, κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέοι δικαιούχοι, ενώ σήμερα έχει εγγεγραμμένες περισσότερες από 8.000 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους.

Οι «Αγάπη Ρε+» αποτελούνται από τους Σπύρο Γραμμένο-Φοίβο Δεληβοριά-Στάθη Δρογώση-Γεράσιμο Ευαγγελάτο-Γιώργο Καραδήμο-Θέμη Καραμουρατίδη-Κωστής Μαραβέγιας-Νατάσσα Μποφίλιου-Μανώλης Φάμελλος-Μαριέττα Φαφούτη και RadioSol.