X

Turkish Airlines: Αποκαθιστά την έκδοση εισιτηρίων μέσω ελληνικών tour operators

Το επόμενο διάστημα η Turkish Airlines θα αναλάβει νέες πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ant1news

Σε συνέχεια των τελευταίων οικονομικών εξελίξεων σχετικά στην Ελλάδα, η Turkish Airlines ανακοινώνει ότι αποκαθιστά σταδιακά την έκδοση εισιτηρίων μέσω ελληνικών tour operators και ταξιδιωτικών γραφείων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εταιρεία θα συνεργαστεί μαζί τους για την ελαχιστοποίηση των οικονομικών συνεπειών που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Όπως αναφέρει η Turkish Airlines, η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξη της Turkish Airlines στην ελληνική τουριστική βιομηχανία, καθώς η ελληνική αγορά παραμένει βασική προτεραιότητα για την εταιρεία. Στο πλαίσιο αυτό, το επόμενο διάστημα η Turkish Airlines, σημειώνει ότι θα αναλάβει νέες πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού, ενώ, παράλληλα, μέσα από τα πρόσφατα αυξημένα δρομολόγιά της προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η εταιρεία θα συνεχίσει να μεταφέρει επισκέπτες στην Ελλάδα από 276 προορισμούς σε 110 χώρες.