X

Επίθεση με βέλη στο εξοχικό του Σημίτη

Ο αστυνομικός που φρουρούσε την οικία του ειδοποίησε για επίθεση με βέλη στο φυλάκιο του. Ανάλογο περιστατικό και στο Α.Τ Ναυπάκτου.

Ant1news

Του Μανόλη Ασαριώτη

Ένα περίεργο περιστατικό ερευνούν από το πρωί οι αρχές. Ο αστυνομικός-σκοπός της εξοχικής κατοικίας του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, ενημέρωσε τους συναδέλφους του ότι τα ξημερώματα δέχθηκε επίθεση με βέλη στο φυλάκιό του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, τα βέλη δεν καρφώθηκαν στο φυλάκιο, αλλά έπεσαν λίγα μέτρα μπροστά του, κάτι που σε πρώτη φάση υποδεικνύει ότι ο τοξοβόλος ήταν σε αρκετά μακρινή απόσταση, μακριά από το δραστικό βεληνεκές, μέσα σε ένα αλσύλλιο.

Πριν από δύο μέρες αντίστοιχο περιστατικό είχαμε και στο Αστυνομικό Τμήμα της Ναυπάκτου, με τρία βέλη τότε, αλλά πάλι τα ξημερώματα και πάλι από κοντινό δασάκι. Αρχικά οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή κάποιων ατόμων από την περιοχή, αλλά αφέθησαν όλα ελεύθερα, καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους.

Με το δεύτερο περιστατικό, όμως, και τα επτά βέλη μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει προσπάθεια συλλογής δακτυλικών αποτυπωμάτων και δείγματος γενετικού υλικού και για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για τον ίδιο... τοξοβόλο, αλλά και για να δουν εάν πρόκειται για κάποιον «γνωστό» στις αρχές.