X

Ελέφαντας, σε κατάσταση αμόκ, σκορπά τον τρόμο! (Βίντεο)

Θέλησε να πάρει εκδίκηση για τα χτυπήματα που δέχθηκε από έναν εκπαιδευτή και τον πήρε στο κυνήγι, μετακινώντας ακόμη και αυτοκίνητο που βρέθηκε μπροστά του.

Ant1news

Σε κατάσταση αμόκ, ο γιγαντόσωμος ελέφαντας κυνηγάει τον εκπαιδευτή που νωρίτερα τον χτύπησε με λοστό...

Όταν εκείνος προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από ένα μαύρο αυτοκίνητο, το τεράστιο θηλαστικό το σηκώνει στον αέρα με την προβοσκίδα του και το μετακινεί...

Είναι το δραματικό, ευτυχώς χωρίς θύματα, φινάλε μίας καλοκαιρινής βόλτας. Οι εκπαιδευτές ενός τσίρκου στη Δανία είχαν πάει τρεις ελέφαντες σε παραλία για να κάνουν το μπάνιο τους.

Το θέαμα ήταν τόσο υπέροχο όσο και ασυνήθιστο, ώστε εκατοντάδες άνθρωποι συνέρρευσαν στην παραλία για να χαζέψουν τα τεράστια θηλαστικά και να τα φωτογραφίσουν.

Οι εκπαιδευτές αποφάσισαν πως ήταν η ώρα της επιστροφής. Όμως, οι ελέφαντες, προφανώς συναισθανόμενοι πως είχε φτάσει το τέλος της ολιγόωρης ελευθερίας τους, ταράχτηκαν. Αγριεμένοι άρχισαν να κινούνται βίαια μεταξύ ντόπιων και τουριστών.

Μόνο όταν ένας από τους εκπαιδευτές χτύπησε τον έναν ελέφαντα με το μεταλλικό μπαστούνι που κρατούσε, το γιγαντόσωμο ζώο αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή του. Ευτυχώς το επεισόδιο είχε αίσιο τέλος, χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές στο μαύρο αυτοκίνητο που δέχθηκε την επίθεση του ελέφαντα.