X

Ντόρα και Βορίδης διασκέδασαν μέχρι πρωίας με τον Ζαφείρη Μελά

Οι δύο βουλευτές της ΝΔ, μαζί με τις οικογένειες τους, αλλά και με την παρουσία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη απόλαυσαν δείπνο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Ant1news

Η κοινή εμφάνιση της Ντόρας Μπακογιάννη και του Μάκη Βορίδη, μαζί με μέλη των οικογενειών τους, φίλων, αλλά και του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, προκάλεσε αίσθηση στα Χανιά.

Υπάρχει βεβαίως εξήγηση καθώς ο κ. Βορίδης έχει σχέση με τα Χανιά, αφού η μητέρα του κατάγεται από εκεί και ο ίδιος έχει περάσει πολλά καλοκαίρια των παιδικών του χρόνων στο σπίτι της γιαγιάς του.

Όπως και να έχει η κοινή παρουσία των δυο πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ σε ταβέρνα στο ενετικό Λιμάνι των Χανίων τράβηξε τα βλέμματα, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η παράταξη τους είναι σε μεταβατικό στάδιο και είναι πολύ πιθανό αμφότεροι να διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews απ’ όπου και οι φωτογραφίες, το προηγούμενο βράδυ η κα. Μπακογιάννη και ο κ. Βορίδης ήταν καλεσμένοι στο σπίτι Χανιώτη εκδότη εφημερίδας, σε ένα δείπνο το οποίο μεταβλήθηκε σε κανονικό γλέντι, καθώς τους παριστάμενους διασκέδασαν οι Ζαφείρης Μελάς, Μανόλης Κονταρός και Νίκος Ζωιδάκης.