X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Η ψήφιση του δεύτερου πακέτου μέτρων από τη Βουλή και το σχέδιο της Κομισιόν για δάνειο-γέφυρα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η ψήφιση των μέτρων από τη Βουλή και τα σχέδια για νέο δάνειο-γέφυρα αν δεν υπάρξει συμφωνία για το τρίτο πρόγραμμα έως 20 Αυγούστου είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Οχυρό μάχης η κυβέρνηση της Αριστεράς – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ----Πρόεδρος Ν.Δ.: Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού----ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – Ξέσπασμα κατά λιτότητας και δανειστών----ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ – Συμφωνία για προστασία πρώτης κατοικίας και αδύναμων----Γ. ΣΤΓΑΘΑΚΗΣ: ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΜΕ Υπεγράφη η συμφωνία για τα «35 δις του Γιούνκερ»----Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ: ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΡΘΟΥΝ ΤΑ CAPITAL CONTROLS – Νέα αύξηση του ELA από την ΕΚΤ----ΤΕΛΣΟ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ – Σχέδιο νόμου για την αδειοδότηση των καναλιών.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΣΥΡΙΖΑ με τη διάσπαση – Τσίπρας: Οικειοθελώς δεν θα φύγω-Υπερψήφισε με 230 «ναι» στη Βουλή-31 «όχι» και 5 «παρών» από ΣΥΡΙΖΑ----Σχέδιο για νέο δάνειο-γέφυρα από Κομισιόν----Επιστημονική διαμάχη για τον Φίλιππο Β’ της Μακεδονίας----Κομματικά παιχνίδια με τα ΑΕΙ----Χρυσές δουλειές με σκηνές για παράνομους μετανάστες----Κρεμλίνο: Δεν ζήτησε ποτέ χρήματα ο κ. Τσίπρας.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ – ΟΧΙ στο νέο βάρβαρο μνημόνιο Με τα μονοπώλια ή τις ανάγκες του λαού Άλλος δρόμος δεν υπάρχει----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Δεν είναι μονόδρομος για το λαό το δίλημμα μνημόνια ή κρατική χρεοκοπία.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ανοίγει ο δρόμος για καταβολή αποζημιώσεων -  ΠΡΩΤΗ νίκη για μικροομολογιούχο – Ειρηνοδικείο επιδίκασε 13.875 ευρώ σε μητέρα δύο παιδιών που έχασε 25.000 ευρώ από το PSI----ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΚΑΙ «ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ»----Η ΝΔ ΣΤΗ… ΔΙΝΗ (ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΑΟΥΣ) ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ----ΓΕΝΟΠ ΖΩΗ ΚΑΙ… ΚΟΤΑ! 59 ΣΕ ΔΙΚΗ----ΦΠΑ-ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ----Πυρ και μανία οι πράκτορες (του ΟΠΑΠ) με την Επιτροπή Παιγνίων.

ΕΘΝΟΣ: ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ διαζυγίου στον ΣΥΡΙΖΑ – ΒΟΥΛΗ: ΤΑ ΝΕΑ «ΟΧΙ» ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΗΞΗ----ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΑΠΟ 31 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ----Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ – Οι κίνδυνοι για χρεοκοπία και Grexit δεν έχουν εξαφανιστεί----ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ – «Άδειασε» ο Παυλόπουλος τη Ζωή για τα περί επίθεσης στη Δημοκρατία----ΔΗΜΟΣΙΟ – Το σχέδιο για τις αλλαγές μετά τη συμφωνία----ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – Αύξηση ορίων ηλικίας για 40 κατηγορίες ασφαλισμένων----ΗΤΤΑ ΠΑΟ – Δεν τήρησε τα… προαπαιτούμενα----ΜΠΛΟΚΟ ΣΕ ΘΥΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 415 ΓΙΑΤΡΩΝ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ----ΟΚΤΩ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ – Ανθρακωρύχοι και μποξέρ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Το ρήγμα παραμένει – ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ – ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ----ΝΔ – Κίνηση βουλευτών υπέρ παραμονής Μεϊμαράκη----ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – Αφιλόξενο Πεδίον του Άρεως----ΣΥΝΤΑΓΜΑ – «Ο λαός να ορθώσει ξανά το κεφάλι»----ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – Κυβερνητικό κάλεσμα----ΕΛ.ΠΕ. – Πρόταση για «κούρεμα» στα μισθολογικά ρετιρέ----ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ – Μνημόνιο αφαίμαξης----Ε.Λ. ΝΤΟΚΤΟΡΟΟΥ – Γίγαντας της λογοτεχνίας.

ΤΑ ΝΕΑ: Ανένδοτος Τσίπρα για συμφωνία και αντάρτες – «Η Αριστερά στην κυβέρνηση είναι οχυρό μάχης που δεν εγκαταλείπω»----48 ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ – Ήπιος και αποφασισμένος να συμβάλει στην έξοδο από την κρίση ο πρόεδρος της ΝΔ----ΜΠΑΪΡΑΚΙ ΖΩΗΣ – Την άδειασε ο Παυλόπουλος, σήμερα πάει στο Μαξίμου----Plan B από τους εφοπλιστές για τη φουρτούνα των φόρων – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΗΜΑΙΑΣ.

ESPRESSO: ΠΟΙΝΗ 75.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ! Αννίτα και Καρβέλας πληρώνουν το κυνηγητό με τους αστυνομικούς στη Βάρη----Ο καρκίνος χτύπησε τον χορευτή της Ρούλας----Ο ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ----ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ON AIR Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ----14 χρόνια (!) στον πατριό με τις ανώμαλες πράξεις----Προφυλακίστηκε χθες ο Πίου για τα «αβγά» με την ηρωίνη----ΣΕ ΔΙΚΗ 59 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ DOLCE VITA ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.