X

Με εντολή Κουντουρά σφραγίστηκε ξενοδοχείο στην Κρήτη

Η σφράγιση έγινε από κλιμάκιο του ΕΟΤ μετά από σωρεία καταγγελιών για προβλήματα στις υποδομές και ελλείψεις στις παροχές προς τους πελάτες.

Ant1news

Κλιμάκιο του ΕΟΤ με επικεφαλής τον  Διευθυντή του ΕΟΤ- ΠΥΤ Κρήτης Αριστείδη Στρατάκη συνοδευόμενο από άντρες της Τουριστικής Αστυνομίας Αγίου Νικολάου, προχώρησε στη σφράγιση του ξενοδοχείου Micro Village», στον Ξηρόκαμπο Λασιθίου, κατόπιν απόφασης της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ανατολή» η σφράγιση έγινε εξαιτίας πληθώρας καταγγελιών για ελλείψεις στις παροχές προς τους πελάτες και προβλήματα στην υποδομή των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου αλλά και για λόγους δημοσίου συμφέροντος και προστασίας της δημόσιας υγείας μιας και είχαν βεβαιωθεί σειρά υγειονομικών παραβάσεων από την Υγειονομική Υπηρεσία.

Επιπλέον είχε λήξει η ισχύς της πυρασφάλειας ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε προσκομίσει στον ΕΟΤ ψευδή βεβαίωση περί νόμιμης διάθεσης των λυμάτων της μονάδας αφού μετά από αυτοψία του Υγειονομικού, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει συνδεθεί με το αποχετευτικό δίκτυο της πόλης.

 Το ειδικό σήμα λειτουργίας που διατηρούσε μόνο για διαμονή πελατών (αποκλειστικά για ύπνο χωρίς παροχή πρωινού, γευμάτων, μπαρ κλπ.) αφαιρέθηκε επίσης.