X

Ο Τύπος της Τρίτης

Η δικαστική έρευνα για Βαρουφάκη, τα νέα σκληρά μέτρα που ζητά η τρόικα και το νέο ωράριο για εκπαιδευτικούς μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η παρέμβαση της Δικαιοσύνης για το κρυφό σχέδιο Βαρουφάκη, τα νέα προαπαιτούμενα που ζητούν οι δανειστές, καθώς και η πιθανή αύξηση των διδακτικών ωρών για την κάλυψη των κενών στα σχολεία είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Εύθραυστη ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ – ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Π.Γ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ----ΚΙΝΑ – Νέο μίνι κραχ στο χρηματιστήριο----Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών – ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ----Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Τα ΜΜΕ συκοφαντούν για να αποδομήσουν τον αγώνα της κυβέρνησης----ΑΡ. ΜΠΑΛΤΑΣ: Θα γίνει το παν για να καλυφθούν τα κενά στα σχολεία----ΓΑΛΛΙΑ – Μπλόκα αγροτών στις εισαγωγές φτηνών γαλακτοκομικών----ΔΝΤ – Ζοφερές προβλέψεις για την Ευρωζώνη.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σε διπλό κλοιό ο Τσίπρας – Η τρόικα πιέζει για νέα προαπαιτούμενα-Ο πρωθυπουργός απαντά στον Λαφαζάνη με συνέδριο----Γαλλικό σχέδιο για Ευρωζώνη δύο ταχυτήτων----Αύξηση ωραρίου εκπαιδευτικών----Μαζί με το ISIS η Τουρκία χτυπάει και τους Κούρδους----Έρευνα μετά τον σάλο για το σχέδιο Βαρουφάκη----Παράταση για τις επιταγές----Εν αναμονή της ΕΚΤ για να ανοίξει το Χρηματιστήριο – ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Βασικό προαπαιτούμενο του κεφαλαίου η χρεοκοπία του λαού – Είτε με «σχέδιο Α» είτε με «σχέδιο Β»----ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ – Στραγγαλίζουν τα νοσοκομεία οι ελλείψεις προσωπικού----ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ – Η λεπίδα του 3ου μνημονίου έφτασε στους δήμους----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ-ΔΝΤ – Επίσημη έναρξη των αντιλαϊκών παζαριών για το τρίτο μνημόνιο.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΤΡΟΜΟΣ πάλι για τον ΚΑΤΩΤΑΤΟ! Έκθεση-προαναγγελία ακόμη πιο άγριων απαιτήσεων από το ΔΝΤ – «Και πολλά παίρνετε» Η «Δρακουλέσκου» έτοιμη να θέσει θέμα μείωσης μισθών – ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ Dr ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ----Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΟΝ… ΒΥΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ – Απειλεί τώρα να μην ψηφίσει τα νομοσχέδια ο Μεϊμαράκης----Ξένοι «γύπες» φτιάχνουν το Ταμείο της «Γκεστάπο» στα μέτρα τους!----Κι άλλος νεκρός του NOOR 1! Δολοφονήθηκε ο Ιρανός καταζητούμενος----ΝΔ: Επιστροφή στη Ρηγίλλης και «αυτογκόλ» με τον Βουλγαράκη----Αυστραλία: Τα τέρατα του Ιεχωβά----ΠΑΓΚΑΚΙ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΙΝΗΤΑ----Η «άλωση» της Θράκης από Τούρκο καναλάρχη----«Κολυμπάω για την Ελλάδα»! Χάλκινο στο Παγκόσμιο ο Σπ. Γιαννιώτης.

ΕΘΝΟΣ: ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ για τους εκπαιδευτικούς – ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ----ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ CAPITAL CONTROLS----«PLAN B» ΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ – ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ----ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ – «Το σχέδιο σας οδηγεί μόνο στη δραχμή»----ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ – «Να βγούμε τώρα από την Ευρωζώνη…»-----ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ – Ποινικές διώξεις για ατασθαλίες στο Γηροκομείο----ΝΕΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ-----ΕΡΕΥΝΑ DNA – Οι αγρότες της Μακεδονίας πριν από 5.500 χρόνια.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πόσο μειώνονται κύριες & επικουρικές συντάξεις – ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ----ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ----ΝΕΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ – «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Β’»----ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ – «Μόνο η δραχμή θα σώσει την Ελλάδα»-----Εθελοντική εργασία εκπαιδευτικών αντί για προσλήψεις – ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ 25.000 ΚΕΝΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ξένοι στο ίδιο κόμμα – ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ «ΟΧΙ»----Αρχίσει ο «χορός» για το μικρό δάνειο. Ποιες εγγυήσεις μας ζητούν – ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ----ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – Ο διμέτωπος πόλεμος της Τουρκίας με στόχο τις κάλπες----CAPITAL CONTROLS – Ρύθμιση-ανάσα για ακάλυπτες επιταγές----ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ – Ανοιχτή πληγή οι Σκουριές----ΣΠΟΡ – Και μετάλλιο και στο Ρίο!

ΤΑ ΝΕΑ: Οι δίκες της δραχμής – Η Δικαιοσύνη συσκέπτεται-και αποφασίζει σήμερα-τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση Βαρουφάκη – Άγνοια επικαλούνται στο Μαξίμου, όπου ο πρώην υπουργός «τους έχεις κουράσει»----ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΛΕΖΟΥ----ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – Ενωτικός αλλά αποφασιστικός ο Αλέξης Τσίπρας – Δεν υποχωρεί στις διαδικασίες – Θέλει Συνέδριο και γρήγορα----Αρχιμανδρίτης πίσω από το σκάνδαλο στο Γηροκομείο – ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ---ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – Το Εθνικό Θεάτρου ρίχνει τις τιμές των εισιτηρίων.

ESPRESSO: “NOOR 1” ΚΛΕΙΝΟΥΝ τα στόματα ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ – Δολοφονήθηκε σε ξενοδοχείο της Πόλης 50χρονος Ιρανός καταζητούμενος----ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ – Όρκος στον Σώρρα των 600 δις – «Θα αγοράσω το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας» - ΟΣΟΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΟΥΝ, ΘΑ… ΑΠΟΣΥΝΤΕΘΟΥΝ----Η κατάρα των Χιούστον----Ο (αγνώριστος) Γκιρ στη Μύκονο----ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ 37ΧΡΟΝΗ----Βασιλιάδες στο Πόρτο Χέλι.