X

Δωρεάν αναβάθμιση από σήμερα στα Windows 10

Πρεμιέρα από σήμερα της πλήρους έκδοσης του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Ant1news

Κάθε χρήστης Windows -από την έκδοση 7 και μετά- έχει τη δυνατότητα από σήμερα να αναβαθμίσει δωρεάν το λειτουργικό σύστημα στην πλήρη έκδοση των Windows 10.

Όπως σημειώνει στην ιστοσελίδα της η Microsoft, τα Windows 10 είναι τόσο γνώριμα και εύχρηστα που θα αισθανθείτε ειδικοί. Το μενού έναρξης έχει επιστρέψει σε διευρυμένη μορφή και ακόμα θα επαναφέρουμε τις καρφιτσωμένες εφαρμογές και τα αγαπημένα σας έτσι ώστε να είναι έτοιμα για εσάς.

Η εκκίνηση και η επαναφορά τους είναι ταχεία, διαθέτουν καλύτερη ενσωματωμένη ασφάλεια για να είστε ασφαλείς και είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν με το λογισμικό και το υλικό που ήδη έχετε.

 

Τα Windows 10 διαθέτουν το Microsoft Edge, ένα εντελώς νέο πρόγραμμα περιήγησης το οποίο έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία web. Γράψτε ή πληκτρολογήστε σημειώσεις απευθείας σε ιστοσελίδες και μοιραστείτε τις με άλλους, διαβάστε ηλεκτρονικά άρθρα χωρίς περισπασμούς και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας αναγνώσματα για να τα ανοίξετε αργότερα. Και έχοντας ενεργοποιημένο το Cortana, αποκτάτε άμεση πρόσβαση σε βασικές ενέργειες, όπως κρατήσεις ή αναγνώσεις κριτικών, χωρίς να βγείτε από τη σελίδα στην οποία βρίσκεστε.

Μπορείτε να «κουμπώσετε» εύκολα μέχρι τέσσερις εφαρμογές και δείτε όλες τις ανοικτές εργασίες σε μια προβολή. Μπορείτε ακόμα και να δημιουργήσετε εικονικές επιφάνειες εργασίας όταν χρειάζεστε περισσότερο χώρο ή θέλετε να ομαδοποιήσετε τα αντικείμενα ανά έργο.

 

Εξατομίκευση του μενού έναρξης & νέες εφαρμογές

Εξατομικεύστε το μενού έναρξης καρφιτσώνοντας σχεδόν οτιδήποτε – όπως εφαρμογές, ανθρώπους και λίστες αναπαραγωγής – για εύκολη πρόσβαση στα πράγματα που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Τα πλακίδια επίδειξης σας επιτρέπουν να μεταπηδάτε απευθείας στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει, χωρίς να χρειάζεται προηγουμένως να έχετε ανοίξει την εφαρμογή.

Τα Windows 10 διαθέτουν εκπληκτικές ενσωματωμένες εφαρμογές, όπως Χάρτες, Φωτογραφίες, Αλληλογραφία και Ημερολόγιο, Μουσική καθώς και Ταινίες & Τηλεόραση.