X

Δρίτσας: Λάθος η πώληση του λιμανιού του Πειραιά

Το «λιμάνι του Πειραιά δεν είναι απλώς λιμάνι, είναι λιμάνι - πόλη και αφορά το μέλλον του Πειραιά στην ολότητά του», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας.

Ant1news



Την αντίθεσή του στην πώληση του λιμανιού του Πειραιά εξέφρασε εκ νέου ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά, από το οποίο αποχώρησε πρόσφατα από τη θέση του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Το Λιμάνι της Αγωνίας».

«Η πώληση του λιμανιού είναι λάθος. Δεν πρέπει να γίνει», ανέφερε ο κ. Δρίτσας, τονίζοντας πως πέρα από την τελική κατάληξη που θα έχει το θέμα, ο Δήμος Πειραιά θα πρέπει να έχει συμμετοχή.

Το «λιμάνι του Πειραιά δεν είναι απλώς λιμάνι, είναι λιμάνι - πόλη και αφορά το μέλλον του Πειραιά στην ολότητά του», πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και αναφέρθηκε επίσης και στη σύμβαση παραχώρησης του δημοσίου προς τον ΟΛΠ.

«Μια νέα σύμβαση παραχώρησης προετοιμάζεται, για να επικυρωθεί και για να γίνει και νόμος του κράτους», είπε και σημείωσε πως σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να συνεργήσει και η κοινωνία του Πειραιά και ο Δήμος Πειραιά.